Norra Stockholms psykiatri, Avd 3 NSP


Beskrivning

Avdelning 3 söker dig som är genuint intresserad av psykossjukdomar, ledarskap och vårdutveckling inom psykiatri. 

Vi söker en MLA som vill lära känna verksamheten och dess medarbetare och patienter. Som är beredd att driva utvecklings- och kvalitetsarbete inom psykiatrisk slutenvård i ett tempo som anpassas efter de förutsättningar som finns. Vi söker en person som förstår att vara medicinskt ledningsansvarig är både roligt, stimulerande och fantastiskt, samtidigt som det kan dyka upp utmaningar ibland. Vi förutsätter att du vill vara del i en arbetsgrupp och tillsammans med enhetschef och biträdande enhetschef tar hand om och utvecklar avdelningen. Självklart med stöd av andra MLA-kollegor, enhetschef och sektionschef. Klinikens tre övriga psykosavdelningar har MLA som arbetat många år inom kliniken och som kan ge ett gott stöd och introduktion.

Hos oss arbetar stolta och kompetenta medarbetare som har patienternas behov i fokus. Våra styrkor är en mycket engagerad personalgrupp, med bred språkkompetens och en stor omsorg om våra patienter.

Avdelning 3 till hör sektion väst och är en av fem avdelningar inom sektionen. I sektionen finns också fem öppenvårdsmottagningar som ligger i Alvik. Det är viktigt för oss att erbjuda en hög tillgänglighet. Vi arbetar aktivt för att få en fungerande vårdkedja med öppenvården som drivs av Aleris psykiatri. Vi ser också patientens delaktighet samt samarbetet med närstående och vårdgrannar som mycket viktigt. Vi erbjuder utredning och behandling utifrån riktlinjer i nationella vårdprogram. Avdelning 3 vårdar och behandlar patienter med psykossjukdomar från 18 år i akut behov av heldygnsvård.

Kliniken arbetar för att ha en öppen och tillåtande miljö där det finns möjlighet till stöd och hjälp mellan enheter oavsett vilken sektion eller vårdkedja man arbetar inom. Vi förutsätter att du är beredd att hjälpa andra och ta hjälp när du själv behöver.

 

Arbetsuppgifter

Som överläkare är du medicinskt ansvarig för avdelning 3 med 14 platser. Utredning, behandling och rehabilitering sker utifrån ett multiprofessionellt teamarbete, där sjuksköterska, skötare, kurator och arbetsterapeut ingår. Arbetet innefattar även handläggning av psykiatrisk tvångsvård. Du och enhetschefen arbetar gemensamt med utvecklings- och planeringsfrågor.  

 

Kvalifikationer

Leg. läkare, specialist i allmänpsykiatri. Du är intresserad av psykosvård och utvecklingsarbete. Du har god samarbetsförmåga och tycker om teamarbete. Du är lösningsinriktad och bidrar med kreativitet och humor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt intresse för patientgruppen och kulturell mångfald.  

 

Vi erbjuder dig:

  • Kompetensutveckling
  • Friskvårdstimme och generöst friskvårdsbidrag
  • Flextid
  • Fri sjukvård i öppenvård

Sign-on bonus till dig som skriver på för anställning innan sista augusti! *

Mer information ges på eventuell intervju.

*Den nya medarbetaren ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm. Erbjudandet gäller från 1 mars 2023.

 

Övrigt 

Intervjuer kommer att ske löpande innan ansökningstiden har gått ut.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4737
Kontakt
  • Kristina Ehrencrona, Sektionschef, 08-12349290
Facklig företrädare
  • Fredrik von Beetzen, Läkarföreningen, fredrik.vonbeetzen@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb