Tiohundra AB, BUFPH

För dig som vill vara med och skapa trygghet och hållbarhet för våra boende, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som skötare vid Åkantens socialpsykiatriska gruppboende i Rimbo. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 72%. Arbetet innebär schemalagd dag/kväll och var tredje helg.

Du hjälper till att utveckla brukarens färdigheter med mål att personerna självständigt ska klara så mycket som möjligt i sin vardag. Motiverande samtal är en naturlig dialog för att stödja den boende till den utveckling som är prioriterad. Vi arbetar för att skapa trygghet och hållbarhet och vi har förståelse för sociala, psykologiska samt kognitiva faktorer som påverkar personen. I arbetet ingår att dokumentera och upprätta genomförandeplaner i den sociala journalen, samt att samverka med ledning, övriga medarbetare, sjuksköterska, biståndshandläggare, anhöriga, godemän och andra för personen viktiga kontakter. I arbetet ingår även att stödja personerna i vardagssysslor som tex. planering och stöd vid inköp, besök hos läkare -myndigheter, personlig hygien etc. Du kommer att ingå i ett team på nio medarbetare.

Om dig

Vi utgår ifrån att du har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Därtill har du skötarutbildning eller motsvarande utbildning och erfarenhet av målgruppen. Du är engagerad, strukturerad och tydlig. Ett gott bemötande och genuint intresse för att göra det bästa för personer i behov av stöd är en självklarhet för dig. Du har förmåga att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du är trygg i din roll och har lätt för att samarbeta. Du vill vara aktiv och bidragande i det löpande arbetet och har ett intresse för digitala utvecklingsmöjligheter. Körkort samt datorvana är ett krav.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Meriterande är om du har kunskap och tidigare erfarenhet av Individens behov i centrum (IBIC) och dokumentationserfarenhet. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Åkantens socialpsykiatriska gruppboende ligger i centrala Rimbo och innefattar 8 lägenheter för personer med psykisk funktionsnedsättning som behöver stöd, trygghet och gemenskap i vardagen. Verksamheten innefattar i övrigt fyra gruppboenden och är en del av verksamhetsområdet BUFPH; Barn, Unga, Familj, Psykiatri och Habilitering. Socialpsykiatrins verksamhet i Norrtälje kommun erbjuder boende, boendestöd och daglig sysselsättning Verksamhetsområdet är HBTQ-certifierat sedan 2016.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enl. ök
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 72%
Ort Rimbo
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4685
Kontakt
  • Christina Lindh, 08-12326333
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb