Funktion Barn PMI, ME Barn-PMI Perioperativ

Vi söker Sveriges bästa operationssjuksköterskor till ett utmanande jobb som inte är för alla – men kanske för dig? Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska inom operation med en vilja att anta en utmaning – att jobba med högspecialiserad operationsvård för barn på Europas bästa sjukhus. På natten är vi ett litet och sammansvetsat gäng med lång erfarenhet som arbetar tillsammans. Vill du anta utmaningen att jobba sida vid sida med de bästa och vara en del av vårt härliga team? 

Du erbjuds

 • Möjlighet till internationella uppdrag med ECMO teamet.
 • På Barnoperation kommer du erhålla en gedigen spetskompetens inom operation. Hos oss finns även goda möjligheter till fördjupat engagemang inom ett utvalt ansvarsområde.
 • Vara en del av ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter.
 • Korta beslutsvägar där allas åsikter räknas.
 • Fräscha lokaler med toppmodern operationsmiljö.
 • Goda möjligheter till att påverka ditt arbetsschema.
 • Möjlighet att under en period få hjälp med bostad.
 • Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Vi planerar införa operationsanpassad arbetstid (OPA) på vissa operationssalar med 6 timmars arbetsdag, där arbetstiden räknas som 8 timmar.

Om tjänsten


På Barnoperation i Solna utför vi bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi. Vi är en dygnet-runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar med BUVA, BIVA och NEO. Barnoperation är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn-PMI). Vi ansvarar även för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Här finns även möjlighet att som operationssjuksköterska vara med i transportteamet för ECMO.

Vårt uppdrag är att bedriva sjukvård, forskning och undervisning på hög internationell nivå. Målet är att vara en Europaledande universitetsklinik genom att utgå ifrån patientnyttan, säkerhetsrutiner och tillvaratagande av allas kompetens.

En central del av vårt uppdrag är också att aktivt verka för och producera forskning, utveckling, undervisning och innovation av högsta internationella kvalitet.

På Barnoperation får du jobba med alla typer av operativa ingrepp, inom högspecialiserad vård som både är akuta, imperativa och elektiva. Vi tar oss an de svåraste fallen med högsta precision vilket också kräver att våra medarbetare är de bästa. Hos oss på Barnoperation får du bredda din kompetens inom nästan alla förekommande specialiteter och verkligen gå på djupet av din förmåga. Vi vet att det här är svårt och kanske inte är en roll för alla, därför värdesätter vi våra medarbetares kompetens extra mycket.

Förutom att ledarskapet är nytt och närvarande, har det skapats ett än mer riktat fokus på utveckling, utbildning och möjlighet att axla ansvar och specialisera sig inom individuella områden. Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern operationsmiljö och ingår i ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter. Här finns möjligheten att utvecklas på riktigt och arbetet kräver att man vågar och vill göra det varje dag.

Vi söker dig som


Vågar anta en utmaning, är positiv, engagerad och som har ett stort patientfokus. Du vill jobba med de bästa och strävar hela tiden efter att utvecklas. Du trivs och stimuleras av att arbeta i ett omväxlande tempo där du får glädje och nytta av dina förmågor inom kommunikation, samarbete, flexibilitet och lösningsfokus. Du vill bidra till att utveckla verksamheten och är intresserad av att tillsammans med dina kollegor skapa den bästa möjliga vården för våra patienter.

Kvalifikationer

Krav:

 • Specialistsjuksköterska inom operationssjukvård


Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 73,97%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4550
Kontakt
 • Mikaela Jahdadic, 08-51772279
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-06-21
Sista ansökningsdag 2023-10-31

Tillbaka till lediga jobb