Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Mellanvård Nordväst söker nu en psykolog med inriktning KBT.

BUP Mellanvård är en enhet inom BUPs sektion Intensiv Öppenvård som arbetar med barn/ungdomar och deras familjer vilka kan vara i behov av mer intensiv hjälp inom den specialiserade barnpsykiatrin. Mottagningen ligger på Arenavägen 33 i Globen-området. Vi är 19 personer med bred kompetens och lång erfarenhet som arbetar på mottagningen och vi känner glädje och engagemang i arbetet och trivs bra tillsammans Vi värnar om en god arbetsmiljö med öppet samarbete mellan personal.

Vi håller oss uppdaterade inom vårt område genom att gå utbildningar, bjuda in föreläsare, har extern och intern handledning i bedömning, utredning och behandlingsmetoder. Under året kommer vi fortsätta arbetet och utvecklingen av arbetsmetoden FACT (Functional Assertive Community Treatment) som är en modell för behandling och stöd vid komplexa och allvarliga tillstånd/livsomständigheter där det behövs samverkan.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bedömning, utredning och behandling av barn/ungdomar från 12 år och uppåt med komplex barnpsykiatrisk problematik. Barnet/ungdomen har oftast en låg funktionsnivå och hög samsjuklighet med flera barnpsykiatriska diagnoser.

Du individanpassar och skräddarsyr behandlingsinsatser utifrån patientens behov. Du kommer arbeta i team tillsammans med andra behandlare. Våra besök sker framför allt på mottagningen men vi har möjlighet att anpassa behandlingsinsatsen för barn/ungdomar och deras familj/nätverk via till exempel besök i hemmet eller i deras närmiljö. I uppdraget ingår även samverkan med socialtjänsten och andra aktörer.

Kvalifikationer

Psykologexamen med inriktning KBT och erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är ett krav.
Körkort är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, stabil och flexibel. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att samarbeta med så väl medarbetare, vårdgrannar som patienterna och deras familjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP mellanvård sydväst är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4468
Kontakt
  • Sofia Borg, enhetschef, 08-12352570.
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb