Södersjukhuset Sachsska barn- o ungdomssjukhuset, Akutvårdssektionen, Avd74

Vill du arbeta med oss och bidra till den bästa vården för våra akut sjuka barn och ungdomar?

Barnavdelning 74 är en del av akutvårdssektionen inom Sachsska barn- och ungdomssjukhuset. Vi söker dig som vill vara med och bidra till den bästa vården för barn i åldrarna 0-18 år, med akuta medicinska sjukdomar. Vi söker nu fler kollegor så att vi kan ta hand om fler patienter!

Vi erbjuder dig att få en bred kompetens inom barnsjukvård där du möter patienter med olika sjukdomar så som diabetes, ätstörningar, handkirurgi, infektioner samt appendicit. Ingen dag är den andra lik och här kan du lära dig något nytt varje dag.

På avdelning 74 arbetar du i team tillsammans med sjuksköterska. Omvårdnaden inbegriper allt från akuta situationer till basal omvårdnad. Arbetet innebär ett interprofessionellt samarbete med bland annat läkare, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och lekterapeuter där alla har en viktig roll i omvårdnaden av det sjuka barnet.

Vi erbjuder en god introduktion och kompetensutveckling:

  • Vi erbjuder ett viktigt och intressant arbete där du får stora möjligheter att utvecklas. 
  • Vi satsar på kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling med hjälp av internutbildningar och simuleringsövningar. 
  • Du får en individuell anpassad introduktion för att få en så bra start som möjligt. 
  • Hos oss får du möjlighet att arbeta med barns rättigheter och bli ett barnrättsombud. Sachsska barn och ungdomssjukhuset bedriver sin verksamhet utifrån FN:s konvention om barns rättigheter. Sedan 2014 arrangerar Sachsska en barnrättsutbildning för hälso- och sjukvårdspersonal inom Region Stockholm.

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Kvalifikationer:

Krav: Utbildning som undersköterska/barnsköterska. Gärna erfarenhet av arbete med barn och unga och akutsjukvård. Specialistutbildning inom barn och ungdomar är meriterande. 

Personliga egenskaper: Du är engagerad, nyfiken, kreativ och har en god organisations- och samarbetsförmåga. Vidare är du en person som genom ditt sätt bidrar till en stimulerande och trygg arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina förmåner:

Vi erbjuder både friskvårdstimme och friskvårdspeng, du får alltså möjlighet till en timmes friskvård per vecka och ett friskvårdbidrag på 5000 kr/år.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Villkor för anställning:

Södersjukhuset genomför registerkontroll hos Polisen innan beslut om tillsättning av tjänst.

​Intervjuer och tillsättning kan ske innan ansökningstiden har gått ut så varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4387
Kontakt
  • Sara Hallén, vårdenhetschef, 08-12362540
  • Linda Stawe, 08-12364418
Facklig företrädare
  • Sussie Ranki, Kommunal, 0812361274
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb