Södersjukhuset AB, Kirurgi, Gastroenheten

Välkommen att söka till avdelning 67, kirurgi.

Vi söker sjuksköterskor till avdelning 67, Gastroenheten, som inriktar sig på övre och nedre gastro-kirurgi. Här vårdar vi patienter som har opererat sig, både akut och planerat, i magtarmsystemet, exempelvis gallan och tjock-/ändtarmen. Som sjuksköterska hos oss får du bred kompetens inom kirurgisk omvårdnad då vi utför avancerad bukkirurgi.

Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan de olika yrkesgrupperna där vi har patienten och anhöriga i fokus. Avdelningen leds av coachande och närvarande omvårdnadsledare, enhetsledare och vårdenhetschef. Vi har också support av stomisjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, dietister samt kurator från Kirurgmottagningen.

För oss är det viktigt att man trivs och har kul på jobbet, därför är det viktigt för oss att du är en positiv och ansvarstagande kollega som har nära till skratt.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgisk vårdavdelning. Vi jobbar i team där man samarbetar nära undersköterskan liksom med de övriga professionerna. Arbetsuppgifterna varierar stort och är ofta medicintekniska med bland annat smärt- och nutritionspumpar.


Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som har mer erfarenhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

VO Kirurgi, med nästan 400 anställda, är en så kallad universitetssjukvårdsenhet (USV-enhet) där vård, forskning och utbildning, men också implementering av ny kunskap är våra kärnuppdrag.

På Södersjukhuset har du möjlighet till fri friskvård i egna träningslokaler med gym, gruppaktiviteter, tillgång till sjukgymnast och hälsocoach, friskvårdstimmar och friskvårdsbidrag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överrenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4306
Kontakt
  • Tina Pettersson, 08-12324000
Facklig företrädare
  • Carina Hansson, Vårdförbundet, 070-4843310
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb