Karolinska Universitetssjukhuset, ME Gynekologi o Reproduktionsmedicin

Nu erbjuder vi dig som är barnmorska en unik möjlighet att bli del av vårt team inom reproduktionsmedicin på Karolinska universitetssjukhuset!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du:

 • Bli en del av en arbetsgrupp med hög kompetensnivå, där alla bidrar med sin specifika kunskap och ett gott samarbete prioriteras 
 • Arbeta med och utveckla din kunskap kring högspecialiserade, reproduktionsmedicinska tillstånd
 • Upp till 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500kr i friskvårdsbidrag.
 • Skriver du på nytt anställningsavtal innan den 31 Augusti finns möjlighet till "sign-on-bonus" om max 20 000kr. Läs mer om villkoren här.

Självklart får du också ta del av samtliga generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Hos oss behandlas patienter med högspecialiserade reproduktionsmedicinska tillstånd. Inom vår medicinska enhet finns ett flertal forskargrupper som bedriver spjutspetsforskning inom hela den reproduktionsmedicinska sfären. Läkare, barnmorskor, undersköterskor, kuratorer och medicinska sekreterare arbetar i team med IVF-patienter och även inom specialområden såsom PGT (preimplantatorisk genetisk testing), donation och fertilitetsbevarande åtgärder.

Reproduktionsmedicin leds av en sektionschef, en omvårdnadschef (OVC) och en laboratoriechef. Vi söker nu en barnmorska till verksamheten. Hos oss arbetar ett tiotal barnmorskor i nära samarbete. Tjänsten innefattar planering och omhändertagande vid IVF behandlingar och högspecialiserade reproduktionsmedicinska tillstånd som exempelvis PGT, donation, fertilitetsbevarande åtgärder och komplexa andrologiska tillstånd med tillhörande kirurgi.

Annonsen avser en tjänst med tjänstgöringsgrad 100%.

Vi bemöter våra patienter och varandra med omtanke och respekt. Verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn, allt detta givetvis med patienten i centrum. Vi är stolta över vår mångfald och vi arbetar aktivt med HBTQ-frågor.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Är nyfiken, flexibel och har lätt att samarbeta med andra professioner. Vi arbetar tvärprofessionellt, har patienten i fokus och har ett empatiskt förhållningssätt.
 • Ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet, du förstår din roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad barnmorska

Meriterande:

 • Erfarenhet inom IVF-verksamhet.
 • Ultraljudskompetens.

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan! 

Varmt välkommen att söka!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4297
Kontakt
 • Karin Persdotter Eberg, karin.persdotter-eberg@regionstockholm.se
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, Anneli Rehnström, anneli.rehnstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb