Vill du vara med i vårt erfarna och glada hemsjukvårdteam?

Vill du arbeta med människor där små insatser har stor betydelse? Då ska du söka till Tensta vårdcentral. Vi strävar mot en ett arbete där kontinuitet och teamarbete ska främjas. Genom att utgå från våra patienters behov vill vi sätta kvalitén och patientsäkerheten i fokus. Ambitionen är att Tenstas invånare ska få en så jämlik vård som möjligt.

Om tjänsten:
Vi söker nu en ansvarig läkare till hemsjukvården på 50%. Det finns även möjlighet till högre tjänstgöringsgrad och arbete på mottagning om så önskas.

I vårt kompetenta hemsjukvårdsteam arbetar distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans med läkare. Väletablerade rutiner och goda kontaktnät med övriga aktörer underlättar arbetet. Vi har ca 100 patienter inskrivna i hemsjukvården och för att säkerställa en god patientsäkerhet har vi rond varje vecka. Arbetet innebär mobil närsjukvård med hembesök hos patienter och är varierat och flexibelt. Mellan våra patienter använder vi elcykel eller gång då avstånden är korta.

Om Tensta vårdcentral:
Vårdcentralen finns mitt i Tensta centrum, ett stenkast från tunnelbana och bussar. Det är den största vårdcentralen i Tensta med ca 8 900 listade patienter.

På vårdcentralen finns sedvanliga mottagningar enligt primärvårsuppdraget så som astma/KOL, diabetes, distriktssköterska, hemsjukvård och äldremottagning.
Sedan flera år arbetar vi även i det Hälsofrämjande primärvårdsuppdraget. Vi har dessutom en rehab koordinator på plats en dag i veckan. Psykosocialt arbete bedrivs också där kurator, psykolog och sjuksköterska ingår i teamet.

Tillsammans är vi ca 35 medarbetare. Vi har en ekonomi i balans och ett lokalt ledningssystem som skapar kvalitet i verksamheten.

Övrig info:
För att uppnå hög patientsäkerhet och bra arbetsmiljö måste även kompetensutveckling få utrymme. Vi arbetar med individuella utvecklingsplaner och erbjuder möjligheten till extern utbildning upp till två veckor per år. Kunskapen man tillgodogör sig vill vi spridas till övrig personal.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, tillgång till hälsorum samt rörligt områdestillägg. Vi berättar gärna mer när du kommer på intervju.

Kvalifikationer:
Specialist i allmänmedicin, geriatrik eller internmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Personliga egenskaper:
Du är driven och intresserad av att arbeta i team med ett stort engagemang och ett gott bemötande mot patienter, kollegor och vårdgrannar. Du har en vilja att prova ny teknik och nya arbetssätt för att på bästa sätt möta våra patienter och tillsammans med teamet skapa en ännu bättre arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4266
Kontakt
  • Feryal Messö-Bolos, Verksamhetschef, 08-12339206
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarförbundet, 070–2667094,maria.sjodahl@regionstockholm.se
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb