Karolinska Universitetssjukhuset, Akut Reparativ Medicin Huddinge

Är du undersköterska med intresse av att jobba med omväxlande arbetsuppgifteren i en högspecialiserad verksamhet? Välkommen att läsa mer om denna dagtidstjänst på Ortoped- och Akut Kirurgmottagning i Huddinge!

 

Vi erbjuder

 • Dagtidstjänst måndag- fredag med bra arbetskamrater och fint arbetsklimat
 • Vi arbetar med kompetensstegen för att på ett tydligt sätt skapa karriärvägar och utvecklingsmöjligheter 
 • Ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter
 • Friskvårdsbidrag och personalgym

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

 

Om oss

Tema Akut och Reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagandet av den akut sjuka patienten och de högspecialiserade uppdragen för Karolinska. Temat består av sex medicinska enheter, två omvårdnadsområden samt en vårdadministrativ enhet.

Mottagningen är en högspecialiserad verksamhet för bedömning av skador och sjukdomstillstånd i rörelseapparaten och Akutkirurgi. Bland mottagningens profilområden kan nämnas traumakirurgi, frakturkirurgi, akutkirurgi, deformiteter, revisionsplastiker, artroskopisk och kirurgi.

 

Om tjänsten

Som undersköterska på mottagningen får du ett flexibelt arbete med omväxlande arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat administration, gemensamhets mottagningar, bokningar i Take Care och egna sårmottagningar.

Vi arbetar dagligen med gipstekniker och du har ett nära samarbete med flera olika yrkeskategorier som exempelvis sjukgymnaster, arbetsterapeuter och ortopedtekniker.

 

Vi söker

Vi vill hitta dig med en hög personlig mognad. Du är trygg , stabil och har självinsikt. Du serviceinriktad och har ett gott bemötande ar bra på att samarbeta med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.  Du tar på ett flexibelt sätt hänsyn till verksamhetens hela perspektiv och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi uppskattar kvalitet och uppskattar om du gör det samma.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer

Krav:

 • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning.

  Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

 • Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård/akutsjukhus.

Meriterande:

 • Gips erfarenhet.

 

Om rekryteringsprocessen 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske innan annonsens sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan! 

Varmt välkommen att höra av dig till mig vid frågor eller funderingar.


Med vänlig hälsning, Omvårdnadschef Eva

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4216
Kontakt
 • Eva Gärdström , 070-4848560
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet , 0771-420420
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb