Hos oss gör vi något meningsfullt som vi är stolta över - vi hjälper våra multisjuka äldre att få den vård de behöver.

Sabbatsbergsgeriatriken är en trivsam klinik mitt i hjärtat av Stockholm, nära Odenplan, som bedriver akutgeriatrisk vård. Det innebär att vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering av multisjuka äldre inom både öppen- och slutenvård.

Resursteam är ett 2-årigt projekt och nu söker vi erfarna sjuksköterskor som vill ingå i Resursteam hos oss, en resurs-teamssjuksköterska till varje vårdavdelning.

Erbjudande
Att ha resursteams-tjänst på sabbatsbergsgeriatriken innebär att du som erfaren sjuksköterska arbetar kliniskt på vårdavdelning dag- och kvällspass mellan måndag och fredag. I tjänsten ingår att du även roterar till osteoporosmottagningen och Förstärkt utskrivning inom vår öppenvård.

För att stärka din hållbarhet och utveckling kommer du i ditt schema ha schemalagd tid för reflektion, återhämtning och kompetensutveckling. Du kan självfallet också välja att arbeta helgpass. Detta sker genom antingen genom förmånligt byte av vardagspass till helgpass eller genom att under begränsade tidsperioder arbeta endast helger, fredag till söndag med bibehållen heltidslön.

Vi jobbar kontinuerligt med patientsäkra flöden och har nära samarbete med andra vårdgivare. Att utveckla nya arbetssätt och att på andra vis förnya oss ser vi som en självklarhet. Vi erbjuder god kollegial sammanhållning, ett lärorikt och varierande arbete och ett synligt ledarskap.

Vi söker dig
Du är legitimerad sjuksköterska med flerårig klinisk erfarenhet av somatisk slutenvård, gärna geriatrik. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete inom ortopedi/osteoporos är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

Som person är du trygg i din yrkesroll, kliniskt skicklig och bidrar med kunskap och engagemang på ett strukturerat och coachande sätt. Du är lyhörd, relationsskapande och intresserad av ditt eget och andras lärande. Du kan anpassa dig efter olika omständigheter och växla mellan olika arbetsuppgifter och är villig att prova nya arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det praktiska

  • Tillsvidareanställning heltid som sjuksköterska med arbetstidsmått 38:15 timmar.
  • Under projekttiden är tjänstgöring schemalagd dag samt kväll, måndag-fredag, med möjlighet att byta vardagspass till helgpass.
  • Rotation till öppenvårdensenheterna Förstärkt utskrivning och Osteoporosmottagningen
  • Schemalagd tid för kompetensutveckling och återhämtning
  • Individuell lönesättning

Urval sker löpande, skicka in din ansökan snarast. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4135
Kontakt
  • Katharina Buchta, 0812338006
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, Ulrika.sundbye@sll.se
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-06-10

Tillbaka till lediga jobb