Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, ME Hematologi

Tycker du som oss att Hematologi är det roligaste som finns, eller vet du inte det än, men snart vill bli varse? Vill du även få en arbetsplats där du har goda möjligheter till utveckling och där du får bli en del av en arbetsgrupp med erfarna kollegor? Nu söker vi på Hematologens slutenvårdsavdelning i Huddinge en ny sjuksköterska till teamet, för arbete dag/kväll. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande och inkluderande arbetsplats med fortlöpande internutbildningar och introduktionsprogram som sträcker sig under hela det första året hos oss. Arbetsmiljön har ett stort fokus och den erfarna arbetsgrupp du kommer till är stabil och trygg. 

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Vi är inte sen med att stoltsera över den höga erfarenhet vår slutenvårdsavdelning besitter, där över hälften av våra sjuksköterskor har arbetat i mer än 10 år. Den komplexitet som hematologivården består av skapar oändliga möjligheter till ständig fortbildning, och eftersom sjukdomarna drabbar hela kroppen är hela internmedicin representerade på ett och samma ställe, vilket gör även den mest erfarna sjuksköterskan i ständig utveckling.  

Patienterna som behandlas hos oss är i olika skeenden av sin sjukdom, från den nyupptäckta patienten med en aggressiv hematologisk cancer, som kräver snabb behandlingsstart, till den som har en mer långsamväxande sjukdom. Arbetsuppgifterna består av avancerade cancerbehandlingar, där vi också är i framkant av införandet av nya regimer, samt omvårdnad av hela den sjuka människan, som består av allt från livräddande behandlingar till god palliativ vård. Vi har under de senaste tio åren mött mycket medicinska framgångar, där sjuksköterskorna i synnerhet har haft en avgörande roll i och kring omhändertagandet av detta, och bidragit till de höga överlevnadsresultaten.

ME Hematologi bedriver sluten- och öppenvård både i Huddinge och Solna. I Huddinge är vi högspecialiserade på Akuta leukemier och Myelom.

Vi söker

Vi söker dig som är en teamspelare med ett intresse för hematologi och cancervård. Personliga egenskaper som passar in i våra arbetsgrupper är ett empatiskt förhållningssätt mot dina kollegor och patienter och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en driven person som engagerar dig och vill vara en del av den ständiga utvecklingen av enheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Leg. Sjuksköterska.

Meriterande:

  • Specialistutbildad inom onkologisk vård eller tidigare klinisk erfarenhet inom hematologi eller onkologi.

Välkommen in med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4010
Kontakt
  • Linda Söderholm, 0725840860
Facklig företrädare
  • Cecilia Lind, 08-12380474
Publicerat 2023-08-28
Sista ansökningsdag 2023-09-17

Tillbaka till lediga jobb