Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Inflammation och Åldrande

Är du legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet från en annan bransch? Kanske har du sadlat om din karriär och söker nu en tjänst som sjuksköterska? Då kan Omvårdnadsområde Inflammation på Karolinska Universitetssjukhuset ha tjänsten för dig!

Vi erbjuder

Omvårdnadsområde (OO) Inflammation bedriver högspecialiserad omvårdnad inom lungmedicin, njurmedicin, endokrinologi, gastroenterologi, reumatologi och dermatologi. Inom omvårdnadsområdet finns fem slutenvårdsavdelningar och vi bedriver också lungdagvård både i Huddinge och Solna.

”Jag uppskattar variationen i mitt arbete. Jag uppskattar också att man känner att man gjort något bra och betydelsefullt när man går av sitt pass. Jag har alltid tyckt om att arbeta med människor samt känna att jag kan göra någonting som förhoppningsvis underlättar för dem i deras situation.”
Ulrica Devoto, sjuksköterska på OO Inflammation som skolade om sig till sjuksköterska efter att ha arbetet i över 20 år i andra branscher.

För att du ska få en bra start hos oss erbjuder vi dig en skräddarsydd introduktion utifrån dina behov. Vi har även startat upp egna handledargrupper för sjuksköterskor med arbetslivserfarenhet från annat yrke för att på bästa sätt ta tillvara på de erfarenheter ni bidrar med.

Kompetensutveckling och vidareutbildning är något vi värderar högt och vi arbetar både med löpande kompetensutveckling på avdelningen samt med kompetensstegen för att skapa tydliga karriärvägar och förutsättningar för kompetensutveckling hos oss.

Som anställd hos oss får du dessutom ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. Under 2023 kan du exempelvis välja mellan friskvårdbidrag på 5000kr eller friskvårdtimme med friskvårdbidrag på 3500kr.

För dig som under våren 2023 skriver på ett nytt anställningsavtal om månadsanställning finns möjlighet till "sign-on-bonus" om maximalt 20 000 kr. Här kan du läsa mer om villkoren.

Om tjänsten

Vi söker sjuksköterskor till våra enheter: 

Vårdavdelning Njurmedicin Endokrinologi, Huddinge

Vårdavdelning Lungmedicin, Huddinge

Vårdavdelning Lungmedicin, Solna

Vårdavdelning Gastroenterologi Endokrinologi, Solna

Vårdavdelning Reuma, Hud och Njurmedicin, Solna

Här kan du läsa mer om OO Inflammation och våra respektive verksamheter

Tjänsterna är på tillsvidareanställning och på heltid eller deltid.  Dag-, kväll och helgtjänstgöring ingår. Det finns även möjlighet att arbeta natt. 

Vi söker

är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt men även har mod att agera efter din egen övertygelse.

Vi värdesätter erfarenheter får andra yrken och branscher då vi är övertygade om att det berikar och fördjupar dig i din roll som sjuksköterska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • Arbetslivserfarenhet från annat yrke/bransch

Om rekryteringsprocessen 

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen att söka!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad heltid/deltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3863
Kontakt
  • Carina Sandqvist Olander, Omvårdnadschef Solna, 073-6251913
  • Annika Nordfeldt, Omvårdnadschef Huddinge, 072-5815822
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-04-25
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb