Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge, Reumatologisk Dagvård M 88

Vi erbjuder
Du får en möjlighet att komma till vår kompetenta och glada arbetsgrupp på dagvården M88.

Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram. Utifrån dina behov kommer du att få fortlöpande kompetensutveckling.

Vi arbetar ständigt med att utveckla oss, såväl inom det medicinska området som inom omvårdnaden. Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten
På Reumatologens dagvård arbetar du som en av sex sjuksköterskor i nära samarbete med läkare för ett optimalt patientomhändertagande. I arbetet ingår bland annat infusionsbehandlingar, samordning av utredningspatienter, rådgivning via telefon 1177/teleQ, administrativt arbete som att boka/kalla patienter och bevaka väntelistor/vårdplaner, läkemedelsinformation och instruera patienter vid olika läkemedelsbehandlingar.

Denna annons avser en tillsvidareanställning och arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid, med placering i Huddinge.

Vi söker
Dig som är nyfiken, har ett gott ordningssinne, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta i team, men trivs även med en hög grad av självständigt arbete. Du har ett positivt förhållningssätt till dina patienter, kollegor och arbetsuppgifter. Du sätter patienten i centrum och tycker det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

  • erfarenhet av dagvård/reumatologi 
  • erfarenhet av mottagningsarbete

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3538
Kontakt
  • Birgitta Berglund, 0736204696
Facklig företrädare
  • Marianne Westin Vårdförbundet, marianne.westin@regionstockholm.se
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-04-24
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb