Norra Stockholms psykiatri, Avd 23


Är du sjuksköterska med intresse för äldrepsykiatri? Kom och jobba med oss på avdelning 23! Norra Stockholms psykiatri, NSP, erbjuder exklusiva utvecklingsmöjligheter för dig tillsammans med några av landets främsta experter.

 

Beskrivning

Avdelning 23 är en äldrepsykiatrisk avdelning med 15 vårdplatser. Vi är en högspecialiserad avdelning för personer över 65 år med psykiatrisk problematik. Vi arbetar med utredning, behandling, omvårdnad, samverkan med vårdgrannar och rehabilitering och inte sällan somatisk samsjuklighet. Avdelningen är belägen vid S:t Görans Sjukhusområde.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ingår du i ett vårdlag där du har omvårdnadsansvar för sju till åtta patienter i nära samarbete med undersköterskor/skötare, läkare och paramedicinsk personal.

Verksamheten präglas av psykiatriska likväl somatiska händelser där du som sjuksköterska har ett tydligt samordnings- och arbetsledaransvar. Även samordning och samverkan med patient, närstående och vårdgrannar är centrala arbetsuppgifter.

Arbetet inom psykiatri utvecklas kontinuerligt och NSP strävar hela tiden efter moderna och innovativa arbetssätt. Därför är delaktighet i avdelningarnas kvalitets- och utvecklingsarbete en självklarhet för våra medarbetare.

Du kommer att arbeta på en mycket trevlig avdelning med många kompetenta medarbetare som ser till att du kommer att trivas och snabbt komma in i såväl arbete som gemenskap. Naturligtvis får du en bra introduktion.

Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri och/eller geriatrik. Har du arbetat ett par år inom psykiatri och/eller inom geriatrik eller liknande verksamhet är det klart meriterande. Även du som är nyexaminerad är självklart välkommen att söka.

Du har ett psykiatriskt förhållningssätt med intresse för somatik. Du är tydlig och drivande som person med naturlig arbetsledarförmåga. Att vara flexibel och eftersträva ett gott samarbete är ytterligare egenskaper vi värderar högt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Heltid, tillsvidare. Arbetstiden är förlagd enligt schema dag, kväll och helg. Rullande 10 veckoschema.

Vi erbjuder:

- Flextid

- Friskvårdsbidrag 5000/år och friskvårdstimma.

- Kompetensutveckling

- Forskningsmöjligheter

- Fri sjukvård i öppenvård

- Kvarstannande bonus- efter ett års anställning tillkommer årligen en tidbank på 40 timmar som  kan tas ut i ledighet, pengar eller extra pensionsavsättning.

- Sign-on bonus till dig som skriver på för anställning innan sista april! * Mer information ges på eventuell intervju.

*Den nya medarbetaren ska vid anställningstillfället inte vara anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm. Erbjudandet gäller från 1 mars 2023.
 

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3156
Kontakt
  • Margot Björklund Kitanovic, 08-12349197
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2023-03-29
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb