Tiohundra

Vill du ha ett självständigt och varierat arbete? Söker du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och personligt? Välkommen till vårt härliga gäng!

Om tjänsten

På Norrtälje norra vårdcentral arbetar vi nära tillsammans och tar tillvara varandras kompetenser. Det medför att vi på ett bra sätt kan möta patienternas behov och få ett helhetsperspektiv i behandlingen. Arbetet är självständigt och varierat vilket ger goda möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling.

Dessutom erbjuder vi:

  • Möjlighet till distansarbete för till exempel administration och distansbesök
  • Extern och intern fortbildning
  • Möjlighet till sidouppdrag inom tex BVC eller hemsjukvård
  • Frivillig jourtjänstgöring på helger

Om dig

Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av primärvården.

Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling samt intresserad av digital utveckling. Du är trygg i din yrkesroll och ser möjligheter snarare än hinder. Vi ser även att du värdesätter laganda samt har förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Goda språkkunskaper i svenska (minst motsvarande C1 nivå) är en förutsättning.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Norrtälje norra vårdcentral ligger i det vackra gamla lasarettet vid Norrtälje sjukhus med närheten till sjukhusets alla mottagningar. Vi har ca 14.500 listade patienter och här arbetar ca 35 medarbetare.

Hos oss får du trevliga kollegor med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi är en stabil arbetsgrupp som präglas av ett gott arbetsklimat. Här finns diabetes, astma/KOL och hjärtsviktsmottagning, Äldremottagning och sömn- och sårmottagning. På vårdcentralen finns även ett rehabteam med två psykologer.

Vårdcentralerna i Tiohundra ingår i samma verksamhetsområde som Norrtälje sjukhus. Inom verksamhetsområdet finns flera vårdcentraler. Vi samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor både mot sjukhuset och andra verksamheter inom bolaget samt har uppdraget som akademisk vårdcentral (AVC)

Vi är en del av Tiohundra - det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer och urval kommer att ske fortlöpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2938
Kontakt
  • Sirpa Hammar, Enhetschef, 08-12328701
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb