Karolinska Universitetssjukhuset, N52 Tema Cancer, N527 ME Bäckencancer

Vill du arbeta med renodlad onkologi på Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna?

Vi erbjuder

 • Cytostatikautbildning via RCC samt handledning och träningsmoment tillsammans med Klinisk omvårdnadsledare på avdelningen
 • Möjlighet att  gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden.
 • En lärorik arbetsmiljö 
 • En personalgrupp på natten med hög kompetens och lång erfarenhet 
 • Upp till 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme med 3500kr i friskvårdsbidrag.

Möjlighet till personalbostad ifall du kommer långt från Stockholm.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

På avdelning Bäckenonkologi vårdar vi patienter med gynekologisk, urologisk och kolorektal cancer. Vi har även riksintag inom två mindre tumörgrupper - trofoblasttumörer och sarkom, vilket innebär att vi tar emot patienter från hela landet. Patienterna vårdas inneliggande för vissa typer av cytostatika- och strålbehandlingar som inte kan ges i öppenvården samt för infektioner, nutritionssvårigheter och smärtlindring.

Vi har en blandning av patienter som är nydiagnostiserade och patienter som vårdats återkommande under en längre period. Vi träffar patienter som botas och blir friska från sin cancersjukdom och patienter som vårdas palliativt och symtomlindrande. 

På Nya Karolinska är vi det enda renodlade onkologiska vårdgolvet och vi i personalen är dedikerade våra onkologiska patienter. Vi möter både patienter och kollegor från alla världens kulturer. I arbetsgruppen är vi måna om varandra och trivseln på vår arbetsplats. Vi fortsätter att forma framtidens cancervård, och kanske är du den vi söker för att bli kompletta!

Vårdgolvet har 28 platser och under natten arbetar fyra vårdteam tillsammans. Vårdteamet består av sjuksköterska och undersköterska som tillsammans ansvarar för sin grupp. Eftersom vi möter patienter och anhöriga i kris innebär en stor del av rollen att vara närvarande hos patienten.  

Din introduktion i verksamheten är individuell men pågår vanligtvis under sex veckor. Tillsammans med bemanningsassistent läggs ett individuellt rullande schema.

Vi söker

Vi söker dig som: 

 • Är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Hos oss kan halva passet vara lugnt, för att en kort stund senare växla upp i tempo. Då behöver du kunna ställa om.
 • Är lyhörd och observant och vill göra det lilla extra för patienten. Ha stort fokus på den psykosociala miljön.
 • Är en trygg person som vågar gå in och stå kvar trots svåra samtal med patienter och anhöriga.
 • Är nyfiken på onkologi och avancerad omvårdnad.

Vidare tycker du om att arbeta växlande nära i vårdteamet och självständigt. Samtalet, tid för ”det lilla extra” och att ha roligt på jobbet är nyckelord för dig som söker till oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos våra sökande. Du är prestigelös, har en god samarbetsförmåga och vill engagera dig i vårt fortlöpande arbete med att utveckla och bedriva en god omvårdnad. Du som söker tjänsten hos oss är trygg med att fatta beslut på egen hand.  

Kvalifikationer

Krav: 

 • Legitimerad sjuksköterska 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2641
Kontakt
 • Martina Ekspong, 0725815911
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-07-13
Sista ansökningsdag 2023-09-10

Tillbaka till lediga jobb