Karolinska Universitetssjukhus

Vill du vara med att utveckla arbetet med ofrivillig barnlöshet samt fertilitet? Har du en bakgrund som Biomedicinsk analytiker eller liknande? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

 • få en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö.
 • ingå i ett positivt och sammansvetsat team med ett närvarande ledarskap.
 • få möjlighet att involvera dig i utbildning och forskning inom reproduktionsområdet.
 • erbjudas en introduktionsutbildning som är formad efter verksamheten.

Självklart får du också ta del av samtliga generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Vi är specialiserade på utredningar och avancerade behandlingar av ofrivillig barnlöshet samt infertilitet, hos både män och kvinnor. Vi erbjuder behandling med äggstocksstimulering, insemination med makes eller donatorspermier, IVF, kirurgisk uthämtning av spermier (TESE/MD-TESE) samt äggdonation. Dessutom utför vi fertilitetsbevarande åtgärder inför exempelvis cancerbehandling, i form av nedfrysning av spermier, obefruktade eller befruktade ägg samt ovarievävnad. Vi är även ett nationellt PGD (Preimplantatoriskt genetisk diagnostik) center och tar emot patienter från hela Sverige men även Norge och Island och utför PGD behandlingar.
På Reproduktionsmedicinska laboratoriet ges du goda möjligheter att involvera dig i utbildning, forskning och utveckling inom reproduktionsområdet då vi har flertalet pågående utveckling och forskningsprojekt.

Arbetsuppgifterna omfattar hantering av spermier, spermaanalyser samt frysförvaring av spermier. Hos oss blir du del i ett kompetent team med läkare och barnmorskor som gemensamt driver vår verksamhet framåt. Vår verksamhet bedrivs på dagtid då vi har huvuddelen av verksamheten i Huddinge men även ett mindre laboratorium i Solna. Denna tjänst innefattar arbete i Solna cirka 20-30% av tiden. Initialt kommer allt arbete vara förlagt till Huddinge för att övergå till att variera mellan Solna och Huddinge enligt ett löpande schema. När man är fullt godkänd kommer man att få Solna laboratoriet som ansvarområde vilket innebär att se över laboratoriets funktion och kontinuerliga drift.

Tjänsten är tillsvidareanställning med start tidigast 2022-05-01.

Vi söker

Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad samt har hög ansvarskänsla. Du bör även ha god samarbets- och kommunikationsförmåga då många arbetsmoment kräver nära samarbete mellan de olika arbetsgrupperna på enheten men även externt. Du är också noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete och har lätt för att arbeta i team med skilda personalkategorier. Du är också en person som är engagerad och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Arbete inom reproduktionsmedicin innebär kontinuerlig patientkontakt i flertalet av arbetsmomenten så ett gott patientbemötande är alltid i fokus. I anställningsprocessen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta i grupp och stort eget ansvarstagande. Vi bedriver löpande rekrytering på tjänsten.

Kvalifikationer

Krav

 • Naturvetenskaplig Högskoleutbildning/Biomedicinsk analytikerutbildning eller motsvarande.
 • Goda kunskaper i svenska språket.

Meriterande

 • Erfarenhet inom andrologisk labbverksamhet och IVF är starkt meriterande.
 • Erfarenhet från laborativt arbete med sterilteknik, cellodling och mikroskopering.
 • Erfarenhet från kvalitetsarbete och tidigare arbete vid fertilitetsklinik.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 23-05-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2603
Kontakt
 • Erik Edlund, 0725823438
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb