Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner , ME Arbetsterapi o fysioterapi

Har du ett intresse för service, hjälpmedel och människor och vill arbeta tillsammans med oss för att bidra till patienternas rehabilitering? Vi söker nu en efterträdare till en av våra två förrådsmän/kvinnor som går i pension. Välkommen in med din ansökan!

Vi erbjuder

 • En individuellt anpassad och strukturerad introduktion utefter dina behov.
 • Ett varierande och självständigt arbete med mycket kontakt med både interna och externa aktörer. 
 • Personlig utveckling; exempelvis genom regionens kompetensstege som stödjer din utveckling. 
 • Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter är att ansvara för hjälpmedelsförråden i både Huddinge och Solna tillsammans med vår andra medarbetare. Det innefattar att ni beställer hjälpmedel, registrerar, har en tät kontakt med de två hjälpmedelscentralerna i Stockholm, ansvarar för lagerhållning och inventering. Ta emot och förbereder hämtning/lämning av hjälpmedel på vissa dagar, viss rekonditionering av hjälpmedel. Justering/montering av hjälpmedel till exempel rullstol, kryckkäppar på uppdrag av arbetsterapeut eller fysioterapeut. Har introduktion med nyanställda för genomgång av rutiner, ansvarar för internutbildning efter behov när det gäller hjälpmedel och rutiner. Ansvara för uppföljning av registreringar så att våra både hjälpmedelsförråd håller samma höga nivå och innehåll för att underlätta patienters rehabilitering. Administrationsuppgifter och andra arbetsuppgifter/uppdrag kan förekomma. 

Eftersom Karolinska Universitetssjukhuset är beläget både i Solna och Flemingsberg har vi hjälpmedelsförråd på bägge sidorna. Tjänsten innebär till viss del arbete på bägge sidorna men det går att diskutera upplägg med vår andra förrådstekniker och det är viktigt att ni samarbetar och har kontakt. Oftast är ni på var sitt hjälpmedelsförråd och ibland tillsammans samtidigt i ett för att underlätta för varandra. Vi eftersträvar att det ska vara samma rutiner som gäller både i Solna och Huddinge för att ni lättare ska kunna assistera varandra vid till exempel leveranser eller semestrar.

Datorvana och van att ta ansvar för lagar och regler behövs då du kommer att jobba i Regionens hjälpmedelssystem. Du måste kunna följa de regler och riktlinjer som arbetet styrs av dels i form av hjälpmedelsreglerna inom Region Stockholm, dels kompletterande interna rutiner på Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi söker dig som

 • Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
 • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
 • Är tekniskt kunnig och serviceinriktad. 

Kvalifikationer

Krav:

 • God svenska i både tal och skrift. 

 • Datorvana. 

Meriterande:

 • Tidigare lagerarbete.


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230501 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2418
Kontakt
 • Anna Johansson, 073-6251717
Facklig företrädare
 • Vision, vision.karolinska@sll.se
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb