Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus AB bedriver flera spännande uppdrag och erbjuder en attraktiv arbetsplats för dig som söker utmaning, inflytande och trivsel. Är du en person som lockas av ett intressant och innehållsrikt arbete tillsammans med kompetenta kollegor? Fördjupad kompetens inom ett mindre område eller variation och omväxling? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

 

Om oss

Anestesiverksamheten på Danderyds Sjukhus är omfattande och allsidig. Vi bedriver elektiv och akut samt pre- och postoperativ vård. Verksamheten är indelad i flera enheter; Kirurgi, Urologi, Ortopedi, Gynekologi, Obstetrik, Öppenvårdskirurg samt ÖNH och Medicinsk tandvård där vi bland annat utför barnanestesi. Vi utför även anestesi på Röntgen, Endoskopin och Hjärtintervention. Vi ser det som en fantastisk tillgång med rotationsmöjligheter, variation och flexibilitet. Även rotation mellan anestesi och IVA/Postop kan erbjudas vid intresse. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling och samtliga enheter präglas av hög kvalitet och omtanke.

 

Vi erbjuder

 • En tillsvidareanställning 38,15 timmar/vecka.
 • En personlig introduktion anpassad efter dina tidigare erfarenheter.
 • Ett tydligt, närvarande och lyhört ledarskap.
 • Stort fokus på arbetsmiljö och inflytande.
 • Flera stödfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete såsom omvårdnadsledare, utbildningsledare och kvalitetsutvecklare.
 • Individuell schemaplanering där stor hänsyn tas till dina specifika behov.
 • Vi satsar mycket på kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar. Bland annat erbjuder vi flera studiedagar per år, möjlighet till hospitering samt ett stort utbud av kurser och utbildningar att söka. Vi uppmuntrar även forskning och högre examen.
 • Vi arbetar efter Region Stockholms kompetensstege. En individuell kompetensutvecklingsplan tas fram tillsammans med dig för att erbjuda kontinuerlig fortbildning.
 • Rotationstjänstgöring och ett varierande och omväxlande arbetsinnehåll.

 

Vi söker                                                                                                                                          

Dig, en anestesisjuksköterska som tilltalas av en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö som präglas av hög kvalitet och spännande arbetsuppgifter. Du gillar att ta egna initiativ och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, andra professioner och verksamheter. Du lyssnar, kommunicerar och kan lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kan hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo. Att du är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete ser vi som en stor tillgång.                               

Hos oss uppmuntras inflytande och delaktighet i en lyhörd organisation som är nära. Gemenskap, omtanke och bekräftelse är utmärkande i vår positiva och kompetenta medarbetargrupp. Vi kan lova att du kommer att känna dig varmt välkommen.

 

Kvalifikationer                                                                                                                   

Legitimerad sjuksköterska med specialistexamen inom anestesi. Erfarenhet av arbete som anestesisjuksköterska är meriterande.

 

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Maria Olsson, Centraloperation. Tel: 08-123 550 96

Vårdenhetschef Mattias Frimodig, KK anestesi. Tel: 08-123 581 10  

 

Ansökan 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2387
Kontakt
 • Maria Olsson, Centraloperation, 08-12355096
 • Mattias Frimodig, Kvinnoklinikens anestesi, 08-12358110
Facklig företrädare
 • Vårdförbundets fackliga expedition, 08-12357070
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb