Tema Cancer, ME Huvud- hals- lung- och hudcancer

Vi vill bli fler sjuksköterskor och hos oss kommer du att få möjligheten att bredda din kompetens och det finns möjlighet till att rotera mellan vår öppenvård och vår slutenvårdsavdelning. Vi vårdar både kirurgi och onkologi patienter. Är du intresserad av akutsjukvård och nyfiken på Tema Cancer på Karolinska? Välkommen in med din ansökan!

Vi erbjuder

En spännande möjlighet att arbeta med kombinationen av kirurgisk och onkologisk vård. Det kommer också att finnas möjlighet att jobba enbart med onkologi eller kirurgi. Du kommer att få en personlig inskolning med kontinuerlig uppföljning, som en del i introduktionen kommer du även få delta på Tema cancers två introdagar. På avdelningen har vi för våra medarbetare veckovisa föreläsningar inom både kirurgi och onkologi.

Du får även:

 • Gå en introduktionsutbildning inom vårt patientområde.
 • Trackestomi utbildning.
 • Cytostatika utbildning.
 • Telemetri- och EDA-utbildning.
 • Lungdränage.
 • Möjlighet till att gå handledarutbildning på 7,5 hp.
 • Inom Tema Cancer erbjuder vi mentorskap för nya medarbetare, där du blir tilldelad en mentor för att utvecklas inom området och i din roll som sjuksköterska.
 • Möjlighet att gå specialistutbildning med bibehållen lön.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Karolinska Universitetssjukhuset är tillsammans med Karolinska Institutet av Organisation of European Cancer Institutes, ett certifierad Comprehensive Cancer Center. Tema Cancer är ett av fem teman vid Karolinska och omfattar närapå all cancervård vid Karolinska, kirurgisk såväl som medicinsk. Medicinsk Enhet Huvud-, hals- och hudcancer är en del utav Tema Cancer.

På vårdavdelningen Huvud Hals och hudcancer, B10:17, vårdas patienter med Huvud, hals, lunga och hudcancer samt lungkirurgi. De kirurgiska patienterna får pre- och postoperativ omvårdnad och de onkologiska patienterna vårdas för pågående onkologisk behandling och /eller tumörsjukdom. Vårdavdelningen har 28 vårdplatser.

Vi jobbar i team, där du som sjuksköterska leder ett vårdlag tillsammans med en undersköterska. På avdelningen är det minst sex vårdlag och som sjuksköterska har du det övergripande ansvaret för patienten. Arbetet är självständigt, vilket ställer krav på god organisationsförmåga och vilja att lägga upp ditt arbete på bästa sätt. Vården är högspecialiserad och det kräver att vi arbetar enligt evidensbaserade omvårdnadsriktlinjer vid omhändertagandet av våra patienter.

Du kommer initialt få välja ett av vårdområdena onkologi eller kirurgi att jobba med. På sikt finns det möjlighet att arbeta med båda och på så sätt få en bred kompetens inom yrket. Det finns även möjlighet att till rotation till öppenvården.

Tjänsterna som vi utlyser är för dag/kväll och helg samt nattjänst. Du avgör vilken form av tjänst du är intresserad av.

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse av akutsjukvård och cancervård. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och att du har stort intresse för omvårdnad och vill vara med och utveckla den. Om du är ny i sjuksköterskerollen så ser vi gärna att du har någon tidigare erfarenhet inom vården. Som person är du, flexibel och kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du är initiativtagande och tycker om att driva fram utvecklingsprojekt och bidra till helheten på avdelningen.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet inom slutenvården och inom kirurgi och onkologi
 • Specialistsjuksköterska inom relevant område.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2334
Kontakt
 • Carina Dahlén, 08-12372732
 • Martina Rinman , 08-12393007
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-05-07

Tillbaka till lediga jobb