Avdelning 27 är en akutgeriatrisk vårdavdelning med 12 vårdplatser.  Avdelningen bedriver en avancerad somatisk vård och vi erbjuder ett utmanande arbete tillsammans med fantastiska kollegor i en stöttande miljö. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och arbetar kontinuerligt med medarbetardrivna förbättringar. Som vårdenhetschef är min målsättning att avdelning 27 ska vara en arbetsplats där alla ska trivas och få möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:

För dig som sjuksköterska på avdelning 27 får du en individuellt utformad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom introduktion och handledning på avdelningen. Som nyutexaminerad så får du även delta i vårt halvårs långa program för nyutexaminerade sjuksköterskor. Programmet innehåller en kombination av  färdighetsträning, föreläsningar och gruppdiskussioner. För dig som har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller som är specialistsjuksköterska finns det stora möjligheter att använda dina kunskaper.

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du omvårdnadsarbetet. Vi arbetar tillsammans i tvärprofessionella team. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas. Vi är mycket positiva till om du är intresserad av vidareutbildning. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår därför att arbeta med förbättringar från idé till genomförande.

Södertälje sjukhus deltar i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en bra arbetsmiljö och en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession.  

Dina personliga egenskaper:

Vi söker dig som är positiv, öppen i ditt sinne och vågar pröva nytt! Du behöver kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter när situationen så kräver. Som person är du ansvarstagande, kreativ och lösningsfokuserad. Du har ett genuint intresse för att utveckla vården. Alltid med patienten i fokus.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Specialistutbildning i vård av äldre är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Vi erbjuder tillsvidareanställning, 24/7-avtalet tillämpas.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstiden gång.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV.

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2333
Kontakt
  • Nina Malinen, 070-7362101
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12324000
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-06-30
Sök jobbet

Inapoi la locuri de munca vacante