Stockholms läns sjukvårdsområde, Habilitering och Hälsa, Ledning och Stab

Om oss:

Habilitering & Hälsa är en verksamhet med specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar över hela Stockholms län. Som HR-konsult så kommer du att ingå i verksamhetens stab som består av 12 medarbetare inom olika specialistområden så som ekonomi, HR, kommunikation och administration. Vi sitter på Torsplan i nya och ljusa lokaler med närhet till bussar, pendeltåg och tunnelbana. Vi söker nu en HR-konsult som tillsammans med en HR-kollega samt HR-administratör vill vara med och driva HR-arbetet på Habilitering och Hälsa!

Om tjänsten: 

Tillsammans med din HR-kollega är din huvudsakliga arbetsuppgift att ge konsultativt stöd till verksamhetens chefer som finns runtom i Stockholms län. Arbetet innebär stor variation och du kommer behandla ärenden inom HR-relaterade områden såsom löneöversyn, rekrytering, lönesättning, rehabilitering, misskötsamhet, samverkansfrågor, arbetsrätt och personaladministration.

Som HR-konsult ingår du i ett nätverk med andra HR-konsulter inom Stockholms läns sjukvårdsområde.

Om dig:

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor och har flera års erfarenhet av kvalificerat brett HR-arbete. Du är van vid att arbeta i personadministrativa system och är en van användare av Officepaketet, 

Ett krav är erfarenhet av löneöversynsarbete.

Arbetet sker i nära samarbete med chefer och kollegor och vi ser därför att du har god en kommunikativ förmåga och har lätt för att bygga förtroendefulla relationer. Du är strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet av Allmänna Bestämmelser och Heroma är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor:

100%. Tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Vi tillämpar flexibel arbetstid och förmåner så som fri hälso- och sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet och ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid.

Om du vill veta mer:

Stabschef Petra Asplund tel. 08-123 350 08

Om verksamheten:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Lyssna gärna på Habilitering & Hälsas podd Funka olika och läs vår tidning Funktion i fokus Du kan även följa oss på Facebook eller läs mer om oss på habilitering.se Jobba hos oss

Övrigt:

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2328
Kontakt
  • Petra Asplund, 08-12335008
Facklig företrädare
  • Gunilla Wurtzel , 08-123 40487
Publicerat 2023-03-07
Sista ansökningsdag 2023-03-25

Tillbaka till lediga jobb