Tema Akut och Reparativ Medicin, ME Öron näsa hals hörsel balans

Vill du jobba på en av Stockholms minsta akutmottagning och bli expert på omhändertagande av patienter med akuta Öron Näsa Hals-tillstånd?

Vi erbjuder

Hos oss kommer du till en början att få en introduktionsutbildning som är anpassad efter dig och verksamheten. Vidare hålls det inom vår medicinska enhet månadsvisa Öron Näsa Hals (ÖNH) föreläsningar som alla medarbetare kan ta del av. Vill du, efter cirka 1 års erfarenhet inom ÖNH, fördjupa dina kunskaper på akademisk nivå kan vi erbjuda dig att söka den uppskattade uppdragsutbildningen "Omvårdnad vid öron,- näsa- och halssjukdomar" 7,5 p som Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset står bakom. Enheten har en trakesotomisjuksköterska som utbildar och instruerar dig i omvårdnad av trakeotomerade patienter, värdefulla kunskaper att ha med sig i sitt yrkesliv.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss möter du dagligen patienter som söker för akuta ÖNH-tillstånd med stor variation på allvarlighetsgrad. Du kommer ta emot och göra initiala bedömningar, utföra medicintekniska insatser samt assistera på behandlingsrum tillsammans med läkare. Kombinationen är väldigt kompetensutvecklade.

Vi tar emot både barn och vuxna men majoriteten sökande är vuxna. Du arbetar dag-, mellan- och kvällspass samt två helger på fem veckor. Vi har fasta scheman på ÖNH-akuten.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och brinner för laganda, tycker om att ta beslut och är nyfiken på patienten du möter. Vi är en liten arbetsgrupp som skrattar mycket och söker därför dig som vill vara med i vår gemenskap. Vi strävar efter ett gott arbetsklimat där alla medarbetare känner sig välkomna och uppskattade. Du får gärna vara glad i fika, dina blivande kollegor har nämligen ett stort bakintresse och delar gärna med sig!

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska.

Vi uppmuntrar även dig som är ny i din roll som sjuksköterska att söka.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2323
Kontakt
  • Marie Åstedt, 08-12382261
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb