Vårt anställningserbjudande

Vi rehabiliterar patienter med medelsvår till mycket svår förvärvad hjärnskada i ett tidigt skede efter insjuknande eller skadetillfälle. Patienterna är från 18 år och uppåt. De vanligaste orsaken till hjärnskadan är en stroke eller ett skalltrauma. Vi tillämpar patientcentrerad vård där tonvikten ligger på teamarbete. Ett team består av undersköterska, läkare, sjuksköterska, logoped, arbetsterapeut, psykolog, kurator samt fysioterapeut. Teamet utarbetar tillsammans med patienten de mål som ligger till grund för patientens individuella rehabiliteringsplan.

Uppskattar du längre vårdtider, tid för att lära känna patienterna och få möjlighet att följa deras utveckling. Då är Rehab en arbetsplats som kan passa dig. Hos oss får du möjlighet att känna dig nöjd efter arbetspassets slut då du varit delaktig i patientens träning. Vi arbetar med rehabiliterande omvårdnad, dvs som ett led i patientens utveckling och tillfrisknande ingår det att så mycket som möjligt bland annat klara sin ADL självständig med ett ständigt och starkt stöd från omvårdnadspersonalen. Som stöd finns strategier och instruktioner utarbetade av teamet runt patienten.

Ett arbete hos oss ger dig kompetensutveckling i form av utbildning inriktad på vår patientgrupp. Du erbjuds ett friskvårdsbidrag och tillgång till ett unikt personalgym.

 

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga undersköterskeuppgifter, som omvårdnad, att kontrollera NEWS, sätta KAD, provtagning m.m. Delaktighet i patientens rehab-träning under ledning av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och logopeder.

 

Kvalifikationer

  • Godkänd undersköterskeutbildning.
  • Godkänd svenska C.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Meriterande: 

  • Erfarenhet av arbete med patienter som har en förvärvad hjärnskada samt vana av att arbeta med patienter som har trakeostomi.
  • Erfarenhet av arbete som undersköterska på akutsjukhus.
  • Fördjupningsutbildning inom neurologi, strokevård, rehabilitering men även inom trauma.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en flexibel och initiativtagande person med god förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med kollegor. Du trivs med att ta ansvar och kan snabbt växla från ett lugnare till ett högt tempo. Med fördel är du strukturerad som person då mycket av den rehabiliterande omvårdnaden sker med hjälp av olika instruktioner utarbetade av teamet. För oss är det viktigt att du har en väl utvecklad empatisk förmåga och ser att problem går att lösa.

 

Övrigt 

Tillsvidare och vikariat. 

 

Ansökan 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2233
Kontakt
  • Hanna Öberg, 08-12355791
Facklig företrädare
  • Kommunal Fackexpedition, 08-12355055
Publicerat 2023-04-24
Sista ansökningsdag 2023-05-08

Tillbaka till lediga jobb