Vårt anställningserbjudande
Vi på avdelning 72 driver en liten enhet för patienter med MRSA som behöver akutgeriatrisk sjukvård. Vi arbetar personcentrerat och alla viktiga beslut gällande patientens omvårdnad och behandling fattas gemensamt på teamkonferens.

Vi söker nu både nattsjuksköterskor och dag/kvällsjuksköterskor.

Nattsjuksköterska kommer att ta hand om max 11 patienter tillsammans med en undersköterska.

Dag/kväll sjuksköterska ansvarar för max. 7 patienter tillsammans med 2 undersköterskor och på helger jobbar man i parvård.

Som sjuksköterska inom dygnet-runt-verksamhet tjänar du in tid till en tidbank som motsvarar en veckas ledighet per år. Tiden kan tas ut i motsvarande tid, pengar eller för pension. Vi har friskvårdstimme och ett bra friskvårdsbidrag. Du får även fri öppen sjukvård och försäkringar enligt det som gäller inom SLSO. Vi tillämpar flextidsavtal. Som nattsjuksköterska har du dubbelt ob-tillägg.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att identifiera omvårdnadsbehov, planera, leda och utvärdera omvårdnadsåtgärder, utföra specifik omvårdnad och administrera läkemedel. Dokumentation sker enligt TakeCare och WebCare. Arbetsledning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kliniskt arbete inom geriatrik eller internmedicin. Du har goda kunskaper i svenska språket. Du gillar att arbeta med den äldre patienten och är intresserad av att utveckla dig själv, dina kollegor samt verksamheten. Du främjar trivsel genom ett öppet och tillitsfullt samarbete på din arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet från akutvården och andra språkkunskaper är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde snarast eller enligt ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2170
Kontakt
  • Sandra Palomera, 070-4840300
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, 08-12340493
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-04-01

Tillbaka till lediga jobb