Karolinska Universitetssjukhuset, Barn PMI, Perioperativ

Barnoperation är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn PMI) som är en egen funktion på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Nu söker vi en omvårdnadschef till vår välfungerande barnoperationsavdelning i Huddinge!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande ledarroll för dig som vill vara med och leda och utveckla vår dagoperationsavdelning- Barnoperation i Huddinge. Hos oss får du en arbetsplats med ett engagerat team av medarbetare med ett starkt driv framåt och därtill ett intressant och stimulerande uppdrag!

I dialog med din närmaste chef kommer du att erbjudas individuellt anpassad inskolning och personlig utvecklingsplan baserad på tidigare erfarenhet och kunskaper. 

I rollen som omvårdnadschef är det viktigt för oss att du som leder och utvecklar andra även får utveckla din egen kompetens, och vi erbjuder dig Karolinskas ledarskapsutbildning 

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende när du kommit på plats.

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Läs mer om oss på BarnPMI här!

Om oss
På Barnoperation i Huddinge arbetar vi på tre operationssalar, externanestesistationer och vår egen pre-/postop-avdelning i toppmodern och funktionell miljö. Här arbetar vi alltid med barnperspektivet i fokus!

Inom Barn PMI arbetar vi tvärprofessionellt, här finns undersköterskor, specialistundersköterskor, specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och barn samt anestesiläkare. Vi arbetar i flera olika patientflöden, med både elektiva och akuta operationer samt öppenvårdskirurgi. Vår verksamhet är öppen måndag till fredag kl 7-18. Vi har också ett eget preop och uppvak dit våra medarbetare roterar.

Verksamheten utför akuta och elektiva operationer samt öppenvårdskirurgi. Våra kundkliniker består av öron- näsa och halskirurgi där vi har riksvårdsuppdraget för cochlea-implantatsoperationer på barn. Övriga verksamheter är medicin-, hematologi-, njur- samt gastro-barnen. En stor del extern verksamhet bedriver vi ihop med interventionslabben i form av MR-undersökningar, ERCP samt angiografi.

Karolinskas uppdrag är att bedriva sjukvård, undervisning och forskning på hög internationell nivå och för närvarande är vi rankade som ett av Europas bästa sjukhus.

Om tjänsten
Som omvårdnadschef har du ansvar för att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de dagliga uppdragen på avdelningen. Du ger dina medarbetare de förutsättningar som krävs för arbetet och bereder möjligheter för omvårdnadsutveckling och -forskning.

I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan samt arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Som OVC leder du arbetet och är första linjens chef för omvårdnadspersonalen. Du kommer såklart arbeta närmast medarbetargruppen, men också nära dina omvårdnadschefskollegor i Solna och medicinskt ledningsansvarig läkare för barnoperation i Huddinge. 

Vi söker
Vi söker dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv men lägger också stor vikt vid att du har en förmåga att stanna upp och reflektera samt skapa delaktighet. Vi ser gärna dig som vill vara där det händer, tillsammans med personalgruppen- nära våra patienter!

Precis som på många arbetsplatser har vi möten men vi vill gärna se dig ute på vårdgolvet, tillsammans med medarbetarna. Du behöver vara bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Slutligen bör du kunna hålla motivationen uppe och kunna arbeta på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.

Kvalifikationer
Krav: Specialistsjuksköterska inom anestesi, operation eller intensivvård

Meriterande: Erfarenhet av barnsjukvård.
Chefserfarenhet eller erfarenhet av arbete där du självständigt lett en arbetsgrupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med projektledning eller förbättringsarbete. Ledarskapsutbildning.

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@regionstockholm.se

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (valfritt)
3. Legitimation, betyg och intyg
4. Genomförda tester

Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen till oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2153
Kontakt
  • Mari Andersson, 072-4570698
Facklig företrädare
  • Ewa Köhler, Vårdförbundet, 070-1684068
  • Pasi Nyberg, SACO, 072-5808684
  • Kristina Nilsson, Vision, 072-4654855
  • Yvonne Dellmark, Läkarföreningen, 073-6681740
  • Madeleine Brunskog, Kommunal, 076-9489896
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb