Tiohundra

Hemrehabilitering i en fantastisk arbetsmiljö - det vackra Roslagen. Bakom varje dörr öppnar sig någon annans värld! Din utmaning är att tillsammans med kunden och teamet hitta den bästa träningen, hjälpmedlen och anpassningen av bostaden för att möjliggöra ett tryggt och aktivt boende.

Om tjänsten

Hemrehabilitering är en del av kundvalet där även hemtjänst och hemsjukvård ingår. Du arbetar i ett team bestående av arbetsterapeut, sjukgymnaster/fysioterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden. Du, tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut, handleder omsorgsteamen i ett rehabiliterande arbetssätt. Arbetsuppgifterna består även av journalföring i Procapita och Take Care, bedömningar, träning samt hjälpmedelsförskrivning.

Framtidens vård kräver nya arbetssätt och idéer och vi arbetar mycket med förbättringar av vår verksamhet. Vi välkomnar därför dina och övriga teamets idéer och förslag till utvecklig av hemrehabiliteringen.

Som nyanställd får du en kollega som mentor.

Tiohundra är mån om dig som medarbetare och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Därför erbjuder vi bland annat 5000 kr i friskvårdsbidrag för 2023, avsätter 6 % av din månadslön till din tjänstepension samt erbjuder partiell föräldraledighet upp till att barnet blir 12 år.

Klicka HÄR för att läsa mer om våra förmåner.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är viktigt att du är trygg i din profession och kan arbeta både på egen hand och i samverkan med andra professioner.

Erfarenhet av hemrehabilitering är meriterande.

Körkort B för manuell växellåda och körvana är ett krav. Vi har tillgång till tjänstebilar.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Norrtälje hemrehab består av två sjukgymnaster/fysioterapeuter och två arbetsterapeuter. Hemrehab ingår i samma organisation som hemsjukvård och hemtjänst som har tätt samarbete.

Våra patienter bor i centrala Norrtälje samt i landsbygd.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2066
Kontakt
  • Annika Årlind, enhetschef, 08-12327457
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-03-02
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb