Är du specialist inom allmän medicin? Se hit!

Vi söker en specialist inom allmän medicin till Turebergs vårdcentral. 

Turebergs vårdcentral ligger i Sollentuna kommun. Nära pendeltågsstationen i Sollentuna centrum, ca 15 min till  Stockholm C.
Vi är ett team på 25 medarbetare som ombesörjer primärvård för ca 11.000 listade patienter. Vi handleder läkarstudenter, AT-och ST-läkare. 

 
Inom verksamheten erbjuder vi läkar- och distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, telefonrådgivning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, äldre mottagning, psykolog/ kurators mottagning.  

Vår ambition är att ge god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet.

Vi erbjuder en arbetsplats med goda arbetsvillkor, individanpassad inskolning, digitala besök, trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang. Vi erbjuder även generöst frisvårdsbidrag, möjlighet till fortbildning, fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet och möjlighet till löneväxling.   

Turebergs vårdcentral är en verksamhet inom primärvården i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO), som är en av Sveriges största vårdgivare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. Läs mer om oss på www.slso.sll.se. 

Arbetsuppgifter
Sedvanligt arbete för specialist i allmänmedicin på en vårdcentral, vilket innebär att självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser. Patienterna möter du på vårdcentralen, i hemsjukvården och på BVC.

Hos oss är patienter listade hos en specifik läkare för ett tydligt ansvar och uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin som vill vara med och vidareutveckla vården hos oss på Turebergs vårdcentral. Som specialist träffar du patienter i alla åldrar på akut och planerade mottagning såväl digitalt som fysisk. Du handleder yngre kollegor och stöttar även övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar. Du har möjlighet att jobba hemifrån med videomöte. 

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat i svensk primärvård.

Anställningsform
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och god samarbetsförmåga samt professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Du driver ditt eget arbete men vill också bidra till helheten på vårdcentralen och utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2047
Kontakt
  • Fatima Tajik, Verksamhetschef, 08-1234513
Facklig företrädare
  • SLSO:s Läkarförening Maria Sjödahl, 070-2667094
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb