Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Administration Sollentuna-Väsby

Vi söker en ny kollega och medicinsk sekreterare till Upplands Väsby, Psykiatri Nordväst

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vi tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och heldygnsvård till personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Vi har c:a 550 engagerade medarbetare fördelade på en öppenvårdssektion med tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar och fyra subspecialiserade mottagningar samt en sektion för heldygnsvården med åtta vårdavdelningar och två specialiserade enheter.

Psykiatri Nordväst har två öppenvårdsmottagningar belägna i Upplands Väsby, Anton Tamms Väg 3. En allmänpsykiatrisk mottagning och en psykos-/AST-mottagning. Vi söker nu dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som vill arbeta på vår administrativa enhet (Administration Sollentuna-Väsby) med placering i Upplands Väsby. Arbetsplatsen är inrymd i fräscha lokaler nära Upplands Väsby pendeltågsstation, c:a 25 minuter från Stockholm och Uppsala. Organisatoriskt har enheten även medicinska sekreterare som arbetar på klinikens allmänpsykiatriska mottagning i Sollentuna.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ingå i en administrativ enhet med flera duktiga sekreterarkollegor och en receptionist. Tillsammans ser vi till att ge professionell service till patienter och våra olika professioner såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer och andra yrkeskategorier. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du ha egna ansvarsområden och utvecklingsmöjligheter, beroende på intresse och kompetens. Eventuellt kan distansarbete någon dag/vecka erbjudas.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna är omväxlande med journalskrivning, KVÅ-registrering, telefonservice, att ge administrativ service åt våra olika yrkeskategorier samt andra arbetsuppgifter där vår kunskap behövs i egenskap av medicinska sekreterare. I tjänsten ingår även receptions- och kassaarbete vid behov. Arbetet innebär mycket kontakt med patienter. Vi använder TakeCare journalsystem.

 

Kvalifikationer/personliga egenskaper:  

Du ska ha utbildning som medicinsk sekreterare. Erfarenhet av psykiatrisk verksamhet och intresse för vår patientgrupp är önskvärd. Goda IT-kunskaper tillmäts stor betydelse. Du får gärna vara kunnig i KVÅ-registrering. Du är flexibel, prestigelös, hjälpsam och kan vid behov rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter samt känner dig bekväm i patientkontakter både i reception och via telefon. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på mottagningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform/tillträde:
Tillsvidareanställning, heltid måndag - fredag (39:30 tim/v). Tillträde enligt överenskommelse.

 

Övrigt:
Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, förmånliga försäkringar och utökat antal semesterdagar för dig över 40 år. 

 

Vi ser fram emot Din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1974
Kontakt
  • Anette Skoglund, 08-12368203
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, vision, 0812340481
Publicerat 2023-02-23
Sista ansökningsdag 2023-03-23

Tillbaka till lediga jobb