Folktandvården Stockholm

Vill du utvecklas till att bli en av Folktandvården Stockholms framtida ledare som ARBETSLEDARE? Och samtidigt ta nästa steg i din karriär? Nu söker vi efter nya taggade och ambitiösa talanger till vårt chefsförsörjningsprogram med start i september 2023.

Om chefsförsörjningsprogrammet
Programmet pågår under nio månader med start i september 2023. Under programmets gång får du en gedigen utbildning, support och coachning av din arbetsledarmentor. Under programmet kommer du att få varva praktik och teori för att lära dig arbetet från grunden. Du kommer att ägna runt 20 procent av din veckoarbetstid åt att ”skugga” din mentor, och därutöver tillkommer olika utbildningar. Övrig tid kommer du att arbeta kliniskt på någon av våra kliniker.

Programmets omfattande utbildningspaket innehåller bland annat koncernkunskap, ledarskap, personalrelaterade frågor (såsom till exempel arbetsrätt), ekonomi, retorik och omvärldskunskap. Därutöver ger programmet dig insikt i bolaget och en gemensam grundsyn kring vårt ledarskap. Dessutom får du möjlighet att bygga upp ett värdefullt nätverk inom Folktandvården Stockholm.

Uppdragets som arbetsledare i Folktandvården Stockholm
I rollen som arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket bland annat innebär att du tillsammans med klinikchefen är delaktig i klinikens strategiska arbete som exempelvis består av att ta ansvar för klinikens kvalitéts- och utvecklingsarbete. Vidare kommer du att ha ett stort fokus på det operativa arbetet, eftersom det är du som kommer leda den dagliga verksamhetens logistik av personal och verksamhet. Andra administrativa arbetsuppgifter är att ansvara för medarbetarnas scheman och för PA-systemet. Du kommer tillsammans med din klinikchef att ta ett stort ansvar för att kliniken drivs på ett effektivt sätt och även för att kliniken ska upplevas som attraktiv för både kund och medarbetare.

Din bakgrund
Du har en tandvårdsutbildning som tandsköterska eller tandhygienist. Därtill ska du ha minst två års arbetslivserfarenhet inom tandvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från PA-system och även från andra administrativa arbetsuppgifter. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift samt god erfarenhet av att ha arbetat i Officepaketet. Har du tidigare ledarerfarenhet eller har du drivit något förändringsarbete eller projekt så är det starkt meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vidare i en roll som arbetsledare är du motiverande samt har kunden i fokus. Du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet och förmedlar information tydligt och enkelt.

Urvalsprocessen
När vi gör vårt urval till vårt chefsförsörjningsprogram, bedömer vi din potential för ett ledaruppdrag i framtiden. I första delen av urvalsprocessen kommer du att få göra två tester (ett problemlösningstest och ett personlighetstest). Om du går vidare efter du genomfört dina tester, kommer du att bli inbjuden till en djupintervju som genomförs av våra rekryterare. Sista steget är case och gruppintervju som chefer ifrån vår ledningsgrupp håller i. Vi kommer även att ta referenser. 

Anställning
Om du antas till programmet kommer du att få en tillsvidareanställning i din grundprofession. Du blir placerad på en klinik där vi värdesätter och erbjuder en öppen och lärande miljö med stora möjligheter att växa. Efter avslutat program blir du förflyttad till en annan klinik. Med chefsförsörjningsprogrammet som grund är målsättningen att du ska utvecklas till att bli en nyckelperson inom Folktandvården Stockholm. Anställningen är på heltid och tillsvidare. Provanställning kan förekomma. Välkommen med din ansökan senast den 19 mars-2023.  

Vill du veta mer kontakta gärna:
Hanna Nörgaard, rekryterare, 072-594 91 51
Amanda Gustafsson, rekryterare, 072-594 93 58

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1573
Facklig företrädare
  • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-02-15
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb