Vi söker nu en undersköterska till vårt team på Infektionskliniken på Danderyds sjukhus!

 

Vårt anställningserbjudande

Är du intresserad av infektionssjukvård, vill du ha möjlighet till utveckling och trivs du med att ta ansvar, finns här en unik möjlighet att få utvecklas. Här får du en individuell inskolning, utifrån dina förutsättningar och du får jobba på en klinik som kännetecknas av ett gott arbetsklimat, samarbete, högt arbetstempo och nöjda patienter.

Vi tycker att det är viktigt med balans i livet och uppmuntrar dig att utnyttja friskvårdsbidraget om 3000kr per år. På sjukhuset finns personalgym, personalbostäder och närhet till fina omgivningar vid Edsviken.

Har du erfarenhet som undersköterska från andra områden, då är infektion nästa steg i din karriär. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, ta ansvar i ett eget fokusområde och vara med i utvecklingen av kliniken. Patientkategorin är spännande och de allra flesta går hem botade från sin infektion.

 

Arbetsbeskrivning

På infektionskliniken vårdar vi patienter med svåra infektionssjukdomar som kräver specialistvård. Vi har möjlighet att ge våra patienter högflödesbehandling vid behov och varje isoleringsrum är utrustad med PAMS- övervakningssystem.

Vi arbetar i vårdlag med en sjuksköterska och en till två undersköterskor, i nära samarbete med läkare och paramedicinsk personal. Till kliniken hör också en infektionsmottagning.

Vi söker dig som vill jobba dag/kväll.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst 5 års erfarenhet inom akutsjukvård. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från infektionssjukvård. Du är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och gillar en utmanade och omväxlande roll.
Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du har daglig kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans.

 

Om oss

Infektionskliniken är en del av verksamhetsområdet Internmedicin och Infektion och har ca 450 medarbetare. Infektionskliniken består av tre vårdavdelningar med totalt 38 vårdplatser. Avdelning 4 har 18 vårdplatser, avdelning 5 har 10 vårdplatser och avdelning 6 har 10 vårdplatser.

Infektionskliniken ansvarar för vård av vuxna patienter i olika åldrar med exempelvis tuberkulos, pneumoni, sepsis, CNS-infektioner, erysipelas och endokardit. Andra tillstånd vi vårdar och behandlar är icke inhemska infektioner som malaria. Infektionssjukdomar är en stor och växande utmaning.

Vi är cirka 120 medarbetare på kliniken fördelat på undersköterskor, sjuksköterskor, samt specialistsjuksköterskor i Infektionssjukvård.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1037
Kontakt
  • Jenny Siggelin, 08-12357226
  • Louise Stam, 08-12355394
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12355000
Publicerat 2023-01-31
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb