Karolinska Universitetssjukhuset, Medicinsk Enhet Övre buk

Varför välja Medicin eller Kirurgi – hos oss på B72 får du arbeta med båda specialiterna inom Lever och Hepatologi! Som sjuksköterska på avdelning B72 kan du vara med och driv en växande verksamhet framåt med patienten i fokus. Här bedriver vi högspecialiserad vård inom områden Leverkirurgi och Hepatologi.

Vi erbjuder
Vi jobbar patientfokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling med region Stockholms kompetensstege som utgångspunkt vilken är kopplad till lönestegen.

Du får även:

  • Introduktion till dig som nyanställd, individuellt anpassad efter dina behov och tidigare erfarenheter och vi ser att 6-8 veckor är en rimlig tid
  • Arbete enligt regionenens 24/7 avtal
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad
  • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid
  • Digital internutbildning relevant för området som ett utbildningsblock under de första 6 månaderna för att få fördjupad kompetens inom Lever och Hepatologi
  • Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden. 
  • Vi erbjuder och premierar handledarutbildning 7,5 Hkp
  • Alla nyanställda ska gå vår skräddarsydda 7,5 Hkp kurs i Gastroenterologi och Onkologi

Om tjänsten
Avdelning B72 har uppdraget att bedriva vård för 14 vårdplatser som flödena Leversjukdomar/Hepatologi och Levertumörer/ Leverkirurgi delar. Vi som arbetar tillsammans är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, klinisk omvårdnadsledare, Teamundersköterska, paramedicinare, en apotekare, patientflödeschef och en omvårdnadschef.

Tillsammans vårdar vi kirurgiska patienter som ska eller har opererats i levern på grund av primär cancer eller metastaser samt medicinska patienter, dvs patienter med svår sjukdom i levern (hepatologi). Vi bedriver högspecialiserad akutsjukvård med både ett elektivt och ett akut inflöde och hos oss får du en möjlighet att utveckla en gedigen kompetens inom Hepatologi och Cancersjukvård. För dig som är ny i yrket kommer du att omhändertas av erfarna medarbetare samt av vår kliniska omvårdnadsledare och två Bitr. Universitetssjuksköterskor som utgör en stor trygghet på avdelningen. Under året kommer vi starta ett nationellt Fellowship program för hepatologiskt inriktade sjuksköterskekollegor i landet som vi gärna ser att du är en del av.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse för Hepatologi och cancersjukvård, som är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid. Läs gärna om Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor.

Kvalifikationer
Krav: Svensk sjuksköterskelegitimation

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/799
Kontakt
  • Pia Loqvist , 072-5840863
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vardforbundet.karolinska@sll.se
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb