Kan du förmedla känslan till barn och ungdomar som besöker vår mottagning att just de är viktiga, vare sig de kommer bara en gång eller besöker mottagningen regelbundet? Kan du ge råd till en orolig förälder via telefon?


Vi söker nu dig, sjuksköterskekollega, till vår härliga Barn-och ungdomsmedicinska mottagning som präglas av hög patient- och föräldranöjdhet, god stämning, stort engagemang och hög delaktighet.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus: 

BUMM bedriver allmänpediatrisk verksamhet och specialistmottagning med olika behandlingsteam för barn och ungdomar 0-18 år. Här träffar vi barn och ungdomar med bland annat obesitas, ADHD, astma och allergi, enures och olika gastroenterologiska diagnoser. Vår mottagning erbjuder ett spännande och varierat arbete där samarbete mellan alla professioner är det grundläggande. Du kommer till ett härligt, glatt och kompetent gäng! Här arbetar läkare, psykologer, specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor och barn-/undersköterskor mot ett och samma mål; Barnet/ungdomen i centrum.

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska/sjuksköterska på barn- och ungdomsmedicinsk mottagning med bland annat telefonrådgivning via TeleQ, bokning av läkarmottagningar, hyposensmottagning, provtagningar, pricktester och spirometrier. Egen sjuksköterskemottagning med inriktning mot obesitas. 

Dina personliga egenskaper:

Du är positiv, tålmodig, lyhörd och kan se möjligheter och dra nytta av dessa. Du är en god kommunikatör i mötet med både barn och vårdnadshavare. Du är, genom din erfarenhet, trygg i din yrkesroll. Du tycker om att arbeta självständigt, men har också en stark känsla för teamarbete. Som person är du ansvarstagande, effektiv och har inga problem med att tempoväxla i dina arbetsuppgifter. Medarbetardrivet förbättringsarbete ingår naturligt för dig i din arbetsvardag och även yrkesmässig utveckling. En självklarhet för dig är att bemöta barn och ungdomar, deras vårdnadshavare och kollegor på ett positivt sätt i alla situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:

Du är specialistutbildad sjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller sjuksköterska med flerårig erfarenhet av arbete med barn och ungdomar på mottagning eller inom slutenvård. Erfarenhet av obesitasvård meriteras. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. 

Om Södertälje sjukhus

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler.

För att din ansökan ska vara komplett ska du bifoga både personligt brev och CV. Välkommen med din ansökan!

Då vi är en myndighet betraktas inlämnade ansökningshandlingar som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/601
Kontakt
  • Annika Johansson, 08-12325269
Facklig företrädare
  • Egbahl Partovi (vf), 0812324000
Publicerat 2023-01-19
Sista ansökningsdag 2023-02-19

Tillbaka till lediga jobb