Folktandvården Stockholm

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en Tandhygienist till Järva. Bli en av oss du också!

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ta del av Järvamodellen vilket innebär en arbetstidsförkortning som erbjuds heltidsanställda medarbetare på Folktandvården Järva. Järvamodellen innebär en arbetsvecka på 35 timmar/vecka, med bibehållen heltidslön. Dessutom får du som tandhygienist ett socioekonomiskt tillägg utöver din ordinarie grundlön.

Vidare ska du hjälpa till att bemanna kliniken varannan lördag genom schemalagd helgtjänstgöring vilket genererar extra helgtillägg.

Summerat exempel på lönetillägg för dig som Tandhygienist:

  • Socioekonomiskt tillägg 1500 kr/mån
  • Helgtillägg 2000 kr/mån
  • Totalt 3500 kr/mån (utöver ordinarie månadslön)

Därutöver erbjuder vi generösa personalförmåner såsom:

  • Friskvårdsbidrag på 3 500 kr/år.
  • Frisktandvård som en skattepliktig personalförmån.
  • Subventionerad sjukvård.

Som Tandhygienist kan Folktandvården Stockholm även erbjuda dig många karriärmöjligheter:

  • Nischuppdrag inom Parodontologi.
  • Handledning av nyutexaminerade Tandhygienister mot ett extra arvode.
  • Karriärutveckling genom uppdrag som klinikchef och arbetsledare.

Ditt uppdrag
Som Tandhygienist hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken är belägen i utkanten av Rinkeby med goda kommunikationsmöjligheter och tillgång till parkering. Våra nio behandlingsrum är rustade med toppmodern utrustning och vi har tillgång till både lustgas och dentalmikroskop. Är det något du brinner extra för? Hos oss kan du få kontinuerlig kompetensutveckling och en bra arbetsmiljö med mycket skratt och värme.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist gärna med god klinisk erfarenhet. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan senast 6 februari-2023. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV och personligt brev.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Klinikchef Hesam Jaafar, 08-123 163 29
Arbetsledare Noushin Majd-Mohammadi, 08-123 166 56

Möt en av våra duktiga tandhygienister på kliniken:

Tandhygienist - Region Stockholm

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Järva
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/410
Facklig företrädare
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-02-06

Tillbaka till lediga jobb