ASIH Stockholm Södra

Vill du vara med och jobba självständigt, med ett härligt gäng i omväxlande miljö? Vården hos oss är personcentrerad och vår värdegrund vilar på patientmötet, delaktighet, medarbetarskap, nära ledarskap samt arbetsglädje. Vi arbetar i multiprofessionellt team, läkare, sjuksköterskor, specialistundersköterskor, dietist, kurator, fysio- samt arbetsterapeuter. Tillsammans har vi ett arbetssätt som främjar god kvalitet och hög säkerhet för både patient, närstående och medarbetare. Till vår hjälp har vi regelbundna besök av diakon från sjukhuskyrkan, volontärer och clownmedicin.

Vår specialiserade palliativa slutenvårdsavdelning finns i Långbro Park, vi har 16 enkelrum till patienterna. Närstående får vistas på avdelningen dygnet runt och husdjur är välkomna att hälsa på. Vi vårdar personer som är 18 år och äldre med olika diagnoser, de vanligaste diagnoserna är cancer, KOL, hjärtsvikt och neurologiska sjukdomar där personerna har en begränsad återstående livstid. Personerna kan ha aktiva behandlingar för att bromsa förloppet, symtomlindra och/eller öka livskvaliteten. Med en helhetssyn på människan är vårt fokus på att skapa trygghet dygnet runt för patienten och dess närstående genom hög tillgänglighet, delaktighet och kontinuitet. Vi strävar varje dag efter en arbetsplats med alla medarbetares lika värde och där du som medarbetare är välkommen med förbättringsförslag och där dina åsikter spelar en stor roll i det framtida arbetet. Vi eftersträvar ständig kompetensutveckling.

Vi har ett nära samarbete med våra ASIH-team (avancerad sjukvård i hemmet) som finns i Långbro park, Handen, Huddinge och Nacka.

ASIH Stockholm Södra är en regiondriven verksamhet med lång erfarenhet av avancerad sjukvård i hemmet och palliativ vård och är en av Sveriges största ASIH- verksamheter. Inom verksamheten bedrivs forskning, utbildning och utveckling inom olika områden. Medicintekniska moment är vanligt förekommande. Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare.

Läs mer om oss på www.asih.sll.se

 

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna som undersköterska är varierande då vi är en specialiserad palliativ enhet. Specialistundersköterskan arbetar med omvårdnad, såromläggning, olika provtagningar. Som specialistundersköterska jobbar du nära patienten och hamnar också ofta i djupare samtal. Du har goda möjligheter att utvecklas och ska kunna arbeta tvärprofessionellt med hela vårdteamet. Tillsammans med multiprofessionella team är du med och ansvarar för patienternas vårdplanering, behandling och omvårdnad.

Inskolning anpassas utifrån dina behov i samarbete med vårdteamet. Vår introduktionsprocess stäcker sig över fyra kvartal. För att stödja nya medarbetare på arbetsplatsen erbjuds även en möjlighet till mentor, vid behov.

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning.

Heltidsmåttet hos oss är 37 timmar/vecka. Arbetet innebär tjänstgöring dag, kväll samt helg. Specialistundersköterskorna har rullande schema och det finns möjligheter att byta pass med varandra.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som vill arbeta med avancerad sjukvård och som kan se, lyssna in patientens individuella önskemål och kan möta närstående i svåra situationer. Du ska vara utbildad specialistundersköterska med minst 5 års erfarenhet. Vi kräver att du har specialistutbildningen i palliativ vård eller vård av äldre. Att möta svårt sjuka patienter och deras närstående kräver personlig mognad och trygghet i din yrkesroll.

Vi har många patienter med bakgrund i annat land så vi ser gärna att du som söker också har den erfarenheten. Du får gärna tala flera språk men behöver ha kunskaper i svenska motsvarande minst nivå C1.

Blir du nyfiken? Hör av dig så ordnar vi med en hospitering under en eller två dagar.

Övrig information:

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/373
Kontakt
  • Carina Klang, 070-4848898
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-01-27

Tillbaka till lediga jobb