S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Klinik 2

Vill du arbeta med patienter i alla åldrar med ögonbesvär på en vårdavdelning? Vi erbjuder en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor som har ögat i fokus.

Om oss

På vårdavdelningen vårdas patienter i alla åldrar från ett år och uppåt. Vårdavdelningen har 16 slutenvårdsplatser med enkelrum i våra nybyggda lokaler. Vi har både kirurgiska och medicinska patienter och det är oftast korta vårdtider, snabba flöden, låg vårdtyngd och patienterna är för det mesta självgående.

Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling, till exempel finns möjlighet att vidareutbilda sig till ögonsjuksköterska. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö, bland annat arbetar vi för hälsosammare scheman med färre kväll till dag-pass. På vårdavdelningen arbetar vi fortlöpande med förbättringsarbete, utvärderar arbetssätt och ser över våra rutiner.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår att ta hand om våra patienter på vårdavdelningen. Du arbetar omväxlande med kirurgiska och medicinska patienter. Vi arbetar i team och du är aldrig ensam sjuksköterska. Viss tjänstgöring på dagkirurgiska avdelningen förekommer där patienter förbereds inför operation. Du får individuell inskolning. Vår arbetsplats och tjänsten passar både dig som nyligen är utexaminerad sjuksköterska och dig som har längre erfarenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av att arbeta på en vårdavdelning är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta i team. Som person är du flexibel, trivs med varierande arbetstempo och är noggrann. Du trivs även med att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt. Fast rullande 7-veckors schema med tjänstgöring dag, kväll samt 2-3 helger på 7 veckor. Tillträde enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/189
Kontakt
  • Nanna Penje Kratz, 08-12323560
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, -
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-02-05

Tillbaka till lediga jobb