Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Om oss
Avdelning 4 är en akut internmedicinsk vårdavdelning med inriktning mot lung- hjärt-  och infektionssjukdomar. Under pandemin har vi varit sjukhusets Covid avdelning.

Du kan se fram emot att arbeta i en arbetsgrupp med mycket arbetsglädje, gott kamratskap, patientfokus och hög kunskapsnivå.

Avdelningen ingår verksamhetsområdet Akut - diagnostik och vårdavdelningar. Patienterna kommer vanligtvis från akutmottagningen. Vi arbetar i tvärprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, kurator, dietist och sjukgymnast. Hos oss finns också en koordinator mån-fre som har hand om alla inkommande samtal, transportbeställningar, logistisk planering av in och utflöde av patienter, kontakter internt inom sjukhuset och verksamheter utanför sjukhuset.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Om tjänsten
Hos oss får du en individuell inskolning, utifrån dina förutsättningar och du får jobba på en avdelning som kännetecknas av ett gott arbetsklimat, samarbete, högt arbetstempo och nöjda patienter. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, ta ansvar och vara med i utvecklingen av avdelningen. 

Arbetet som undersköterska är omväxlande och du får en bred kompetens inom ditt yrke både vad gäller omvårdnad och medicintekniska moment så som blodprovstagning, EKG, syrgasbehandling mm.  Du arbetar tillsammans i team med en sjuksköterska. Din roll som undersköterska är betydelsefull och du ansvarar för patientens basala omvårdnad och deltar med din kunskap i ronden. 

Kompentensutveckling är viktigt för oss och vi lägger stor vikt på att öka vår kompetens genom återkommande internutbildningar och föreläsningar. Patientsäkerhet är också viktigt för oss och vi arbetar systematiskt med att öka patientsäkerheten på avdelningen. 

Om dig
Vi söker dig som är trygg i sig själv, har god samarbetsförmåga och gillar ett utmanade och omväxlande arbete. Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Vi ser att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga gentemot patienter, närstående och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är utbildad undersköterska med inriktning mot akutsjukvård. Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10419
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via växeln, 0176-10100
Publicerat 2023-01-04
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb