Välkommen till oss, välfungerande och välbemannad vårdcentral med centralt läge och goda kommunikationer. Vi söker nu dig till vårt härliga gäng, som vill ha ett omväxlande och roligt arbete där du får en möjlighet att göra skillnad.

Vår arbetsplats:
Alviks vårdcentral är belägen centralt, nära tunnelbanan och tvärbanan i Alvik i Bromma. Vår välfungerande mottagning har ca 24 000 listade invånare i olika åldrar och skeden i livet. Tillsammans är vi ca 60 st medarbetare som arbetar tillsammans här på vårdcentralen. Vi är ett positivt och glatt team, har en ekonomi i balans och har ett välutvecklat ledningssystem. Vårdcentralen har även ett psykosocialt team.

På Alviks vårdcentral vill vi erbjuda bästa möjliga primärvård och vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete. Som anställd hos oss erbjuder vi dig förmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och fri sjukvård i öppenvård. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss kan du göra det här: http://slso.sll.se/jobba-hos-oss/

Arbetsuppgifter:
Arbetet kommer att innehålla sedvanligt mottagningsarbete och telefonrådgivning.
Vi arbetar med TeleQ.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid, dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har några års yrkeserfarenhet som sjuksköterska och är trygg i din kompetens.
Samt god datavana med mycket goda kunskaper i datajournalsystemet TakeCare och telefonsystemet TeleQ.

Personliga egenskaper:
Du är noggrann, har servicekänsla och är stresstålig. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet, intresse för och eget engagemang för kvalitet och förbättringsarbeten, då detta är viktigt för vår verksamhetsutveckling på vårdcentralen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10078
Kontakt
  • Heléne Åhlander, 08-6877067
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490ellercarin.lhotsky@regionstockholm.se
Publicerat 2022-12-16
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb