Karolinska Universitetssjukhuset, Hjärta Kärl och Neuro, ME Neurofysiologi

Vill du arbeta inom en spännande och utvecklande enhet tillsammans med trevliga och erfarna medarbetare? Välkommen att söka till oss!

Om oss

Medicinsk Enhet (ME) Neurofysiologi på Karolinska Universitetssjukhuset, är en högspecialiserad arbetsplats med stort fokus på utveckling och kvalitet.

På ME Neurofysiologi utförs bland annat diagnostiska undersökningar avseende funktionsstörningar inom centrala och perifera nervsystemet, med hjälp av basala undersökningar såsom EEG, ENeG, MSLT, PSG, TrackIt samt olika former av evoked potentials. Vår enhet är även specialiserad i sömnregistreringar för diagnostik av olika typer av sömnrubbningar, långtids EEG-monitoreringar och epilepsikirurgiska utredningar samt intraoperativ monitorering.

I vår verksamhet bedrivs såväl elektiv- som akutdiagnostik, vilket innebär en stor flexibilitet i arbetsuppgifterna. Verksamheten finns belägen både på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna och en viss rotation sker utifrån personalens olika arbetsuppgifter.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar samtliga basala undersökningar inom neurofysiologi. Arbetet hos oss är varierande och vi erbjuder goda möjligheter till utveckling.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid (40 timmar i veckan). Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag. Beredskapsverksamhet ingår och är förlagd på helger.

Vi erbjuder

En utvecklande arbetsplats där du dagligen ställs inför nya utmaningar. Hos oss kommer du få erforderlig introduktion enligt en introduktionsplan för att kunna arbeta självständigt med mycket eget ansvar. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och möjligheten till deltagande i externa utbildningar.

Vi är ackrediterade av SWEDAC och arbetar kontinuerligt för att bedriva högspecialiserad diagnostik inom samtliga metoder. Vi arbetar utifrån en kompetensstege och din introduktion sker enligt individuell introduktionsplan baserad på dina tidigare erfarenheter. På Karolinska Universitetssjukhuset är kompetenssteget kopplad till lön.

Vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege för BMA inom Klinisk Fysiologi. På Karolinska Universitetssjukhus är kompetenssteget kopplad till lön.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • Tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.
  • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. 

Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra syn- och förhållningssätt och ser möjligheter i förändringar. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vidare ser vi gärna att du har god kommunikativ förmåga, är noggrann, analytisk och snabblärd med målet att jobba självständigt för att leverera kvalitativa undersökningar. Vi värdesätter ditt nytänkande och positiva förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi ser det som en självklarhet att du delar Karolinskas värderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer

Krav:

Meriterande:

  • Klinisk erfarenhet av ultraljudsdiagnostik, LTM, IOM och Sömn.
  • Tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10053
Kontakt
  • Vanessa Cardona Bedoya, 08-12386806
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Vanessa Hallström, vanessa.hallstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2022-12-20
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb