Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Plötsligt händer det! Vi kan erbjuda en tillsvidaretjänst, att ingå i vårt engagerade och kvalitetstänkande team på BUMM.

Om tjänsten

Du kommer ingå i en verksamhet med 14 medarbetare varav fyra specialistläkarkollegor. Som läkare på BUMM kommer du jobba med besöksverksamhet i varierande former.

Utöver en bred allmänpediatriskverksamhet erbjuder vi allergivaccinationsbehandling, obesitas, ADHD samt  akutverksamhet för barn upp till 1 år. Patientgrupper kan variera något beroende på dina intressen, tidigare erfarenhet och kompetens.

Vi arbetar tvärprofessionellt inom de flesta områden och har direkt samverkan med paramedicinska yrkesgrupper och psykiatrins samtliga vårdnivåer. Den medicinska vården är bred, därför krävs en ödmjukhet inför varandras kompetenser och alla förväntas dela med sig av sina erfarenheter.

Hos oss får du jobba med erfarna och kunniga kollegor i en miljö som präglas av glädje, ansvarstagande samt respekt där vi har barnets bästa i centrum. Vi arbetar regelbundet och systematiskt med utveckling och förbättringsarbete oftast mellan yrkesprofessionerna.

Här hittar du våra förmåner!

På väg till Norrtälje med familjen? Då är det förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av kommunens största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Kontakta oss om du vill veta mer.

Rekryteringslots

Om dig

Vi söker dig som är specialist i barn- och ungdomsmedicin gärna med erfarenhet av mottagningsverksamhet.

Du brinner för arbete med barn och unga, trivs att arbeta i team och samarbeta med andra yrkesprofessioner. Har förmåga att lösa problem, pedagogisk insikt, engagerad och intresserad av nya möjligheter. Du vill vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet och har en lagkänsla, social kompetens och en god förmåga att kommunicera.

Vi förväntar oss att du delar vår grundsyn "Allas rätt att vara lika olika" ur ett HBTQI perspektiv. 

Du delar också vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Du förväntas ha ett öppet sinne för personligheter och avsteg från den norm samhället generellt har.

Om oss

BUMM ligger vid Norrtälje sjukhus och har vårdgrannar som rehab- och sjukhusmottagningar i direkt anslutning, vilket främjar och förenklar samverkan och tvärprofessionellt arbete.

Vården är i ständig utveckling, så också på BUMM. Bolaget stödjer utveckling, att tänka nytt och uppmuntrar till utvecklings- och förändringsarbeten, samt innovation.

Sedan 2016 är vår verksamhet HBTQI certifierad. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enl. överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9927
Kontakt
  • Viktoria Hägerfelth, Enhetschef, 08-12326614
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, 0176-10100
Publicerat 2022-12-14
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb