Verksamhetsområde Kvinnosjukvård och förlossning på Danderyds sjukhus AB bedriver akut och specialiserad dygnet-runt-vård inom kvinnosjukvård och förlossning. Vi är inne i en spännande omorganisation av kvinnosjukvården och utvecklar vår verksamhet till småskalighet och bättre kontinuitet för våra kvinnor och en hållbar arbetsplats för medarbetare. Vi värnar om den totala upplevelsen och har föräldraparet i fokus genom hela vårdkedjan. 

 

Vårt anställningserbjudande

Vi söker nu barnmorskor till avd 16 som har 14 vårdplatser fördelat på antenatala patienter, induktioner och medicinsk BB. Under 2023 kommer vi att jobba vidare med förnyade arbetssätt och planerar att dela upp antenatal/induktion och medicinsk BB i mindre enheter. Det finns goda möjligheter till rotation inom kliniken.

Vi verkar för ett öppet klimat där alla är lika viktiga i vårdkedjan och lär av varandra. Oavsett vilken enhet du väljer kommer du mötas av ett kompetent och glatt gäng med positiv anda!

 

Arbetsbeskrivning

Du ingår i arbetstidsmodellen ATK (arbetstidskompensation) vilket innebär arbete dag, kväll och helg. Heltidsmått 38,15 timmar/vecka. Enligt överenskommelse med oss kan du välja att ha en tjänst mellan 75–100% utifrån dina behov. Vi har även 34:20 timmar/vecka för de som kan tänka sig att jobba varannan helg men får då en förkortad arbetstid som kompensation.

Om du vill jobba natt har vi fasta nattscheman på 3 veckor 32:20 timmar/vecka där du får en 9 nätters ledighet efter två arbetsveckor.

Vi erbjuder både längre vikariat och tillsvidareanställning

 

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska, gärna med erfarenhet av antenatalvård eller förlossning.

 

Personliga egenskaper

Du ska ha förmåga att organisera och prioritera arbetet effektivt samt att ha ett serviceinriktat och glatt bemötande. Teamarbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet att ställa om till nya förutsättningar under arbetspasset. Du både ger och ber om hjälp. Då vi möter patienter med olika bakgrund och individuella behov krävs lyhördhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9921
Kontakt
  • Maria Ahlbom, 08-12359509
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb