Ortopedkliniken på Danderyds sjukhus söker nu  två ST-läkare! Ortopediska kliniken har ca 260 medarbetare och bedriver både akut och elektiv vård med stor bredd!

 

Vårt anställningserbjudande

Som ST-läkare i ortopedisk kirurgi kommer du att delta i alla delar av klinikens verksamheter. Du kommer att ingå i primärjourslinjen på Akutmottagningen. Du kommer också att handleda läkarstudenter och AT-läkare, samt ta del i klinikens verksamhetsutveckling. För att tillgodose vissa delar av målbeskrivningen kan tjänstgöring på andra sjukhus bli aktuellt.

 

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation. Tidigare erfarenhet av ortopedi är meriterande liksom dokumenterat intresse och erfarenhet av forskning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, utvecklingsinriktad, flexibel och har ett stort intresse för ortopedi. Du samarbetar för att nå våra högt ställda mål, hjälper dina kollegor och tar prestigelöst initiativ, allt för patientens bästa.

I vår verksamhet är teamarbete centralt och du har lätt för att tillsammans med andra arbeta effektivt, men även anpassa dig och förändra tillvägagångssätt och förhålla dig strukturerad och positiv i pressade situationer.

Vi strävar efter ständig utveckling och undervisning och forskning har en central roll varför undervisningsintresse är betydelsefullt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 


Övrigt

Tillsvidareanställning, 40 timmar/vecka.
Tillträde: 230501 eller enligt överenskommelse. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230501 eller enligt ök
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/7848
Kontakt
  • Erica Domeij Arverud, 08-12358295
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen Annelie Pettersson, 08-12358294
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb