Södertälje sjukhus är det lilla sjukhuset med en familjär stämning. Här får du tillhöra en verksamhet som har ett nära samarbete med de övriga verksamhetsområdena och som jobbar hårt för att alla ska må bra på sin arbetsplats. Tillsammans ser och använder vi varandras engagemang, kunskap och erfarenheter. 

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med vårt fantastiska team och vill vara med i vidareutvecklingen av vår intensivvårdsavdelning. Här finns stora möjligheter för kompetens- och verksamhetsutveckling då både utvecklings- och utbildningssjuksköterska finns på plats. 

Intensivvårdssjuksköterska på Södertälje sjukhus: 

Varför ska du välja att arbeta hos just oss?
Södertälje sjukhus Intensivvårdsavdelning är en allmän intensivvårdsavdelning som tar emot patienter från sjukhusets olika verksamheter så som medicin-, kirurg-, ortoped-, urolog- och kvinnokliniken. På intensivvårdsavdelningen vårdar vi även intermediärvårds patienter och under jourtid bedriver vi även uppvakningsverksamhet. Vi erbjuder dig ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckel ord. I det dagliga arbetet ser vi på patientsäkerhet, samarbete och kommunikation som viktiga delar. Vi finns sedan några år tillbaka i nya fina lokaler där stor vikt har lagts på arbets- och patientmiljö. 

Vi erbjuder en personlig introduktion som vi anpassar utifrån dina erfarenheter, kunskaper och behov.  Varmt välkommen! 

Dina personliga egenskaper:  

Du ska fungera väl i team och ha god samarbetsförmåga samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. För oss är det viktigt med arbetsglädje, att tänka nytt samt sprida positiv energi. Du tar ansvar för ditt arbete och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Du är trygg i dig själv och vill trivas på ditt jobb. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård. Meriterande med några års yrkeserfarenhet av intensivvård.

Anställningsform:  

Tillsvidare. Heltid, blandat dag- kväll och nattjänstgöring, enligt 24/7-avtal.


Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev, CV, yrkes legitimation och bevis om specialistkompetens.

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets-  och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5369
Kontakt
  • Ulrika Lyvik, 08-12325619
  • Wictoria Ölverud, 08-12325940
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, nåsvia0812324000
Publicerat 2022-07-20
Sista ansökningsdag 2022-09-04

Tillbaka till lediga jobb