Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vi söker en kompetent och nyfiken tandläkare till Folktandvården i Skanstull. Vi kan erbjuda dig ett konstant kompetensutbyte med kollegor, samtidigt som du får du arbeta med branschens senaste teknik.


Vill du ta ett nästa steg i din karriär och bli nischtandläkare inom ämnesområdet  parodontologi? Ta chansen och bli det hos oss på Folktandvården i Skanstull!

Ditt uppdrag
Att arbeta som nischtandläkare inom ämnesområdet inom parodontologi innebär att det är du som blir klinikens kontaktperson inom just din specialitet. Samt är det du som kommer att ta ansvar för handledningen av klinikens övriga tandläkare inom ditt specifika nischområde. Som nischtandläkare ansvarar du även för att följa ditt ämnesområdes odontologiska utveckling och bistå med kompetensutveckling inom området på kliniken. Du är även remissmottagare för icke specialistfall från hemmakliniken, men även för klinker i det geografiska närområdet. Därutöver blir du vår länk mellan specialistvården och allmäntandvården. Dina arbetsdagar är varierade och de kommer främst att innefatta arbete inom parodontologiområdet, men det kommer även ingå sedvanliga allmäntandvårdsarbetsuppgifter.

Då nischbefattningen innebär ökat ansvar och högre krav får du ett lönetillägg utöver din grundlön, på 7 000 kr. Du kommer också få möjlighet att arbeta på flera kliniker och få samarbeta med andra nischtandläkare.

Vår fina klinik består av 13 moderna behandlingsrum utrustade med den senaste tekniken liksom intraoral skanner och operationsmikroskop. Kliniken är centralt belägen i Skanstull, intill köpcentrumet Ringen, tunnelbanan och bussar. Folktandvården Skanstull är en nischklinik där vi utöver allmäntandläkare har tandläkare med utökad kompetens inom sitt ämnesområde som arbetar med remisser från övriga allmäntandvårdskliniker. Vi är 16 tandläkare varav en kirurginisch, två endodontinischar, en bettfysiosiologinisch, fyra tandhygienister varav en parodontologinisch och 15 tandsköterskor.

Välkommen till en klinik med positiva, glada och kompetenta medarbetare där du som är likasinnad får goda möjligheter till att utvecklas och ha roligt på jobbet!

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare, med god erfarenhet från både barn- och vuxentandvård. Vidare ska du ha hög kompetens inom paradontologi. Du har en nischutbildning och/eller gedigen dokumenterad ämneserfarenhet av området. Dessutom har du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du har god datorvana och har du erfarenhet av journalsystemet T4 är det meriterande.

Vidare som person är du positiv även i utmanande situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem samt drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Folktandvården Stockholm erbjuder dig olika förmåner såsom:

  • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
  • Tjänstepension
  • Löneväxling till pension
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet
  • Möjlighet till resultatutdelning
  • Frisktandvård
  • Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 16 juni-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan då tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Alexandra Durgé, klinikchef, tel. 08-123 163 52 eller
Hanna Nörgaard, rekryterare, tel. 072-592 91 51

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda, ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3482
Facklig företrädare
  • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315232
Publicerat 2024-05-29
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb