Beroendecentrum Stockholm, Norra länets öppenvård

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en universitetsklinik som bedriver forskning och utbildning.

Nu söker vi en psykolog till Järfälla/Upplands-Bro öppenvårdsmottagning inom Norra länets sektion. Mottagningarna erbjuder öppenvård till patienter med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika, läkemedel och spel.

Arbetet sker integrerat och i samarbete med socialtjänsten, psykiatrin, primärvården och andra vårdgrannar samt ingår i vårdkedja med Beroendecentrums heldygnsvård och Maria Ungdom.

Arbetsuppgifter
Som psykolog arbetar du i ett team kring våra patienter tillsammans med sjuksköterskor, arbetsterapeut och läkare. I arbetet ingår personlighets bedömningar, neuropsykologiska utredningar och psykologiskbehandling både individuellt och i grupp.

Hos oss väntar ett varierande arbete där du får göra skillnad! Du arbetar aktivt med att utforma och utvärdera psykologfunktionen på sektionen och utvecklar innehållet i behandlingsprocessen inom ramen för verksamhetens uppdrag. Som medarbetare har du förmåner som friskvårdstimme och friskvårdsersättning.

Tjänsten avser tillsvidareanställning. Heltid 40 tim/vecka, dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog gärna med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar/bedömningar. Vi ser gärna att du har en kognitiv beteendeterapeutisk inriktning. Erfarenhet ifrån psykiatri och/eller beroendevård samt vana att arbeta i Take Care är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person har du förmåga att inge förtroende, skapa relationer och motivera våra patienter att aktivt delta i sin behandling. Nyfikenhet och förmåga att hitta lösningar är viktiga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är en person som tycker om att ta initiativ, har ett pragmatiskt förhållningsätt och du driver ett kontinuerligt utvecklings-och förbättringsarbete. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 h/v
Ort Järfälla
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3392
Kontakt
  • Liselotte Sten, sektionschef, 08-12347021
  • Lillemor Gerdin, bitr sektionschef, 08-12347081
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08.12340484
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb