Stockholms läns sjukvårdsområde, Habilitering Hälsa, Autismcenter små barn

Psykolog med särskilt uppdrag att genomföra kognitiva bedömningar

Om oss:
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Enhetspresentation:
Autismcenter små barn är en regionsövergripande verksamhet inom Habilitering & Hälsa, för barn 0–6 år med autismdiagnos. Mottagningen är en helt unik verksamhet och arbetar enligt senaste forskningsrön för vår målgrupp. Tillämpad beteendeanalys (TBA) är den teoretiska grunden för vårt arbete och vi lägger stor vikt vid att arbeta enligt evidensbaserade metoder.

Autismcenter små barn arbetar med kunskapsspridning och handledning till barnens nätverk både i grupp och i individuella insatser.

Om tjänsten:
Vi söker dig som vill arbeta med ett uppdrag att genomföra kognitiva bedömningar på barn med autism inför skolstart. Hos oss får du arbeta med engagerade, kompetenta och prestigelösa kollegor, som generöst delar med sig av själv själva och sin kunskap. Som medarbetare får du yrkesmässig utveckling med fokus på tillämpad beteendeanalys och strukturerad handledning som stöd i ditt arbete.

Som psykolog hos oss får du arbeta i ett trevligt arbetsklimat med god arbetsmiljö. Du får kollegialt stöd genom enhetens övriga psykologer och kollegor. Vi tillämpar flexibel arbetstid och har förmåner så som fri hälso- och sjukvård, ett generöst friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid.

Vi söker:
Dig som har Psykologexamen. Steg 1 i KBT. Erfarenhet av kognitiva bedömningar av förskolebarn med autism är meriterande.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Visstidsanställning 11 mån, möjlighet till förlängning om erforderliga beslut fattas. Heltid. Start augusti 2024 eller enligt överenskommelse.


Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Petra Herré
tel: 08-123 354 55

Enhetschef Linda Maurin
tel: 08-123 354 99

 

 

 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Aug 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3110
Kontakt
  • Petra Herré, 08-12335455
  • Linda Maurin, 08-12335499
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet , 08-12340484
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-06-05

Tillbaka till lediga jobb