Norra Stockholms psykiatri, Specialistpsykiatrisk mott 4, St Eriksplan


Vill du ha variation i ditt arbete, arbeta individuellt och i team - sök dig då till Specialistpsykiatrisk mottagning 4, St Eriksplan!

Beskrivning

Specialistpsykiatrisk mottagning 4 är en öppenvårdsmottagning inom Norra Stockholm psykiatri (NSP), som ligger centralt vid S:t Eriksplan. I februari delades en större mottagning till två mindre varav vi är en utav dem. Känner du för att vara med i en ”nystart” är detta rätt tid att börja hos oss!

Mottagningen har ett allmänpsykiatriskt basuppdrag där vi arbetar med läkemedelsbehandling, psykopedagogisk behandling, arbetsterapeutiska insatser, psykosocialt arbete och gruppbehandlingar. I samma hus på Atlasområdet sitter även andra högspecialiserade öppenvårdsmottagningar som tillhör NSP, närheten till dessa möjliggör gott samarbete mottagningarna emellan.

Vi är ca 25 entusiastiska och erfarna medarbetare som är uppdelade i två team. Vår arbetsgrupp på mottagningen består av en stor bredd av yrkeskompetenser såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, skötare samt medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialistläkare som vill arbeta med kliniskt patientarbete samt vid behov klinisk handledning till kollegor, medarbetare och studenter.

Som specialistläkare träffar du patienter för diagnostik, bedömning och behandling och har regelbundet möjlighet att konsultera läkarkollegor eller andra yrkeskategorier då ärenden kräver det.

Delaktighet i mottagningens löpande kvalitets-och utvecklingsarbete är en självklarhet. Det finns möjlighet att hoppa in och arbeta inom klinikens slutenvård också. Du erbjuds en stimulerande och god arbetsmiljö. Vi strävar efter att hjälpas åt i patientarbetet och kollegial handledning och stöd finns alltid nära till hands.

Kvalifikationer

Specialistläkare i psykiatri. Meriterande om du har erfarenhet av att handleda och undervisa. Du är engagerad och lyhörd och har intresse av att samarbeta med andra yrkesgrupper.

Villkor

Heltid, tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2770
Kontakt
  • Johanna Evengård, 08-12348872
Facklig företrädare
  • Madeleine Liljegren, Vårdförbundet, madeleine.liljegren@regionstockholm.se
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-05-17

Tillbaka till lediga jobb