Rotebro vårdcentral söker undersköterska till receptionen!

Välkommen till en välfungerande mottagning som nu söker en undersköterska för att arbeta i receptionen och vara med vårt team!

Om oss: 

Rotebrovårdcentral ligger norra Sollentuna mitti mot pendeltågstationen i Rotebro. Här på vårdcentralen är vi ett team på 34 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika professioner: distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykolog och mediciniska sekreterare som alla kompletterar vårt team. Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet.

Vi betjänar cirka 10 000 listade patienter. Vi bedriver läkarmottagning, sjuksköterska/distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, astma/KOL mottagning, diabetessköterska samt medicinsk fotvård. Vi har även en välbemannad psykologmottagning. Du kan läsa mer om oss på Rotebro vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder: 

Rotebro vårdcentral ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Du har möjlighet att själv utforma bidra i/driva utvecklingsarbete utifrån ditt intresse gemensamt med andra dedikerade kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetet består bland annat av:

  • Reception och kassa
  • Beställning av medicinskprodukter
  • Hantering av faktorer
  • Beställning av klädsel
  • Posthantering
  • Arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral kan vid behov förekomma. 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är undersköterska med bevis för skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen och behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Goda kunskaper i svenska i svenska motsvarande minst C1-nivå. Att kunna andra språk är meriterande. Goda kunskaper i Take Care. Kunskaper och administrativ i primärvården 

Anställningsform:

Vikariatsanställning i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi förväntar oss att du ska vara serviceinriktad, noggrann, flexibel samt ha god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du har ett fint och värmt bemötande i receptionen.  Att arbeta självständigt såväl som i team är viktigt för att du ska trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:

Verksamhetschef:  Jero Mirman 

Telefon: 070-16437 91

Fackliga företrädare: Kommunal : Nurgül Dinler

Telefon: 010-442 90 09

Övrig information:

Vill du vara med i vår fantastiska grupp och tror på ett gott samarbete med mycket skratt, då är du välkommen till oss. Tillsammans sköter vi vårt uppdrag och utvecklar vår verksamhet i en trivsam miljö. Vi månar om patienter och kollegors bästa.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2665
Kontakt
  • Jero Mirman, Verksamhetschef , 070-1643791
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb