Vill du bidra till ökad psykisk hälsa?

I psykosociala teamet på Brommaplans vårdcentral strävar vi efter att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård vid psykisk ohälsa. Vi är ett härligt team av psykologer, psykoterapeut, kurator och läkare och nu söker vi en ny kollega.

Vi söker Dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla arbetet med psykisk ohälsa i primärvården. Vi har just nu stort fokus på vårt barn- och ungdomsuppdrag och hoppas att du vill vara med och utveckla det arbetet tillsammans med oss.

Vår verksamhet:

Välkommen, du också, till oss på Brommaplans vårdcentral!

Brommaplans vårdcentral har över 21 000 listade patienter från olika delar av Stockholms västerort. Här finns närhet till både tunnelbana och buss.

Brommaplans vårdcentral har ett nära samarbete med Abrahamsbergs vårdcentral genom gemensam ledning, samverkan kring arbetssätt och rutiner. Båda vårdcentralerna arbetar tillsammans för att utveckla, driva och göra oss till ledande i Framtidens Primärvård. Vi vill vara det självklara valet för såväl patienter som medarbetare. Du kan läsa mer om oss på Brommaplans vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder möjlighet att kunna arbeta hemifrån när verksamheten så tillåter.

På Brommaplans vårdcentral och i Region Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi värdesätter en hälsosam livsstil och värnar om en god balans mellan arbete och privatliv. Du har möjlighet att till viss del påverka dina egna arbetstider genom flextid och därmed din egen arbetssituation när verksamheten så tillåter. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder fri sjukvård. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsbeskrivning:

Hos oss får du bland annat jobba med bedömning och behandling av patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa, beroende och krisreaktioner. Vi håller regelbundet föreläsningar om psykisk ohälsa som förebyggande interventioner eller som psykoedukation inför kommande behandling. Vårt behandlingsutbud består av KBT i form av gruppbehandlingar, guidad självhjälp och individuella kontakter. I samband med kris kan vi erbjuda stödsamtal. Andra viktiga delar i arbetet är aktivt deltagande i teamarbete samt samverkan med andra professioner och externa aktörer.

Vi har extern handledning 1 gång/månad och regelbunden kollegial handledning i samband med våra teammöten.

Vi söker Dig som främst är intresserad av att jobba med barn/ungdom 6-17 år. Bedömning och behandling av vuxna kan förekomma. 

Kvalifikationer:  

Legitimerad psykolog med KBT-inriktning och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av barnpsykiatriska bedömningar, föräldrastöd, korta behandlingar, gruppbehandlingar och tidigare arbete i primärvård eller barn och ungdomspsykiatri är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Då ditt arbete som psykolog på vårdcentral är mycket varierat och spänner över ett brett arbetsfält är det viktigt med flexibilitet, att kunna växla tempo och att individualisera behandlingen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där god samarbetsförmåga, professionellt förhållningssätt och ansvarstagande värdesätts.

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2488
Kontakt
  • Sandra Sedighi, Enhetschef, 070-2548846
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2024-04-22
Sista ansökningsdag 2024-05-13

Tillbaka till lediga jobb