BUP Neuropsykiatri Sydost söker nu en sjuksköterska för ett föräldravikariat i 6 månader till enheten på Hesselmans Torg 6, Sickla i Stockholm. Arbetet sker dagtid.

BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri består av En väg in, samt hittills fem neuropsykiatriska mottagningar: Väst, Sydost, Nordväst, Nordost samt Sydväst. Samtliga med uppdrag att utreda och behandla barn och unga med neuropsykiatriska svårigheter. Hos oss samarbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Arbetsklimatet på BUP Neuropsykiatri präglas av hög kompetens och kvalitet.

Enheterna arbetar med medicinsk behandling, bedömningar och utredningar där frågeställningen är neuropsykiatriska svårigheter. Hos oss samarbetar sjuksköterskor, läkare, psykologer och medicinska sekreterare för att ge våra patienter tillgänglig, effektiv och patientfokuserad vård. Uppdraget innefattar även medicinsk behandling.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att i nära samarbete med läkare sätta in medicin efter avslutad utredning samt följa upp medicininsättningar och ge vårdinformation till vårdnadshavare och patienter.

Samarbete med vårdgrannar och samarbetspartners inom och utom den egna organisationen ingår också som en viktig del av utvecklingsarbetet. Du är en del av ett team och har möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling genom att delta i verksamhetens löpande utvecklingsarbete.

Möjlighet till distansarbete med administrativa uppgifter/distanskontakter om verksamheten tillåter, motsvarande cirka en dag i veckan.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Det är ett krav med specialistutbildning i psykiatri.

Arbetserfarenhet från psykiatrisk vård med barn och unga och/eller tidigare erfarenhet av att jobba med medicininsättning och uppföljning av adhd-läkemedel är meriterande.

Personliga egenskaper

Som sjuksköterska på BUP Neuropsykiatri behöver du kunna jobba självständigt, kunna göra svåra avvägningar, vara flexibel inför utmaningar, ha en empatisk förmåga gentemot våra patienter samt vara kvalitetsmedveten när det kommer till vård.

Du har dessutom en mycket god samarbetsförmåga med såväl kolleger som patienter och deras närstående. Om du är intresserad av digitalisering av vårdprocesser är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Neuropsykiatri är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2447
Kontakt
  • Samuel Stener, enhetschef , samuel.stener@regionstockholm.se.
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet , 08-12340490.
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Tillbaka till lediga jobb